download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 278/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Проектиране - електро и автоматика, доставка на уреди за автоматизиран контрол, инженеринг, изграждане на БМС системи, изработка на ел. табла.
Производител на златна и сребърна бижутерия, отличаваща се с високо технологично качество на изработка. Фирмата предлага богат асортимент от изделия, машинно и ръчно изработен синджир. Изработва бижута по поръчка на клиента. Откликва на всякакви нестандартни идеи.
Сортови семена гр. Търговище произвежда висококачествени семена от пролетни и есенни култури - слънчоглед, царевица, овес, грах, фий, ечемик, пшеница и др. Качество на атрактивни цени.
Изработка, доставка, монтаж на метални врати, сейфове, решетки, алуминиева дограма, кухни и мебели по поръчка.
Фирмата извършва вторична преработка на всички видове пластмасови отпадъци. Произвежда регранулат от ПЕВН, ПЕНН, ПП, ПС, PVC, изработва полиетиленово фолио от 0.50 до 7 метра ширина, термосвиваемо фолио за опаковки от вторичен и първичен гранулат за всеки потребител. Разполага с необходимото оборудване за преработката на 100 тона отпадъци месечно.
Производство на метални изделия от СВ ламарини. Сейфове за съхранение на ценности, оръжие, метални шкафове за работно облекло и метални офис шкафове. Електрически панелни радиатори VEGA - S. Прахово боядисване на детайли с максимална дължина до 6 м.
Фирмата е специализирана в производството на помпи пулверизатор, помпи за почистващи препарати, помпи за течен сапун и високо вискозни продукти и пластмасови опаковки, намиращи приложение в парфюмерийната, козметичната, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост на българския и европейския пазар. Какво прави продуктите на фирма "АЛФРИДА - ПЕЕВ" висококачествени? - CAD/CAM системите: POWER SHAPE, POWER MILL и ARTCAM - за проектиране, обемно моделиране и изработка на сложни форми; - цех за изработка на сложни обемни форми, оборудвани с машини с ЦПУ; - цех за изработка на прецизна инструментална екипировка, за производството на шприцформи, бластформи и др.; - цехове за автоматизиран и ръчен монтаж; - екип от професионалисти, работещи в производството на инструментална екипировка повече от 25 г.; - продукцията се изработва при напълно затворен цикъл; Фирмата е разположена на 5 дка производствена площ намираща се на 7 км в западна посока от гр. Габрово, в с. Рачевци. ЕТ "АЛФРИДА - ПЕЕВ" работи успешно в областта си повече от 14 години.
Производсто на халва във вид на кюлчета, в кутийки - различни разфасовки. Производство на слънчогледов тахан.
Тръбни нагреватели от производителя. 10 годишен опит, машинно производство с влагани вносни материали - KHANTAL- Швеция, MgO - Англия, NiCr - тръби Италия. Нагревателите са изпитани в сертифицирана лаборатория и са със знак Со. Произвеждат се медни и никроталови нагреватели за бойлери, скари, готварски печки, прот. бойлери, бързовари 1,2 и 3 kW, ел. котли и др. Нестандартни - за вода, масла, въздух във всички форми и мощности според заявката. Осигурява се гаранционен срок за ползване. Бързи поръчки се изпълняват до 2 часа. Обикновени до 3 дни.
Производство и търговия на чорапи.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.