download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 267/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Изключителен пердставител на Classen GmbH-Германия, един от най-големите производители на ламиниран паркет в света. Директен вносител на балатуми и PVC (ПВЦ) подови настилки, килими, пътеки, мокети, изкуствена трева, линолеуми, специални, спортни и антистатични настилки, первази и профили от алуминий и пвц, тапети - всички класове (вкл. за баня, винил, сатен), обзавеждане и аксесоари (смесителни батерии и постелки) за баня, теракота и гранитогрес, душ кабини, тангентори, вани, окачени тавани, осветление, инструменти, изолации, корнизи, врати, стъклени маси, столове, мебели, офис обзавеждане.
Проектира и произвежда различни продукти в областта на астрономията, оптиката, развлекателната индустрия, както и разнообразни уникални рекламни изделия.
Прозрачни или цветни опаковки от OPS, PET, PP, PVC и HIPS за храни и промишлени изделия. Поръчки на индивидуални опаковки. Висококачествени етикети - ролни, самозалепващи. 8 цветен UV-флексопечат, преге, ситопечат, ламиниране. Алуминиеви капачки. Дизайн на опаковки.
Внос и търговия със стъкло, машини и технологии в бранша. Продажба на нови руски автостъкла.
Ние сме фирма с богат опит в ситoпечата. Изработваме разнообразна гама от щампи върху текстилни материи, с изключително качество и на атрактивни цени. Работим и по лични проекти на клиентите ни, като предлагаме необходимите консултации с цел постигане на пазарен успех. Използваме едни от най качествените материали и не правим никакви компромиси с качеството на произвежданите от нас продукти.
Производство на алуминиево домакинско фолио.
Производство на спортна екипировка за футбол, хандбал, волейбол, баскетбол и др., фен и рекламни артикули.
Произвежда паркет и дюшеме от дъб, европейски стандарт и качество. Ширина от 100 до 200 мм. Дължина от 1300 до 3000мм. Дебелина 19; 20; 21; 22 мм.
Дистрибуция на система за дистрибуция на дрехи.
Производство и ремонт на металорежещи машини, фрези, стругове, машини с CNC. Приозводство на детайли и резервни части по чертеж на клиента.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.