download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 271/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производство на машинни детайли, метални и пластмасови крепежни елементи, пластмасови домакински прибори - чинии, вилици, лъжици.
Производство на луксозни пуловери от естествени материали.
Противопожарна техника и лични предпазни средства. Внос, търговия и сервиз на пожарогасители, шлангове, арматура, спирателни кранове, струйници, пожарни касети, противопожарни одеала, надземни и подземни хидранти, спринклерни инсталации, планове за евакуация, евакуационно осветление, указателни знаци и табели. Сервиз на всички видове пожарогасители.
Постелъчно и олекотено спално бельо. Възглавници - стандартни, декоративни, за път или за ваната. Покривки - за Вашият дом, ресторнт или хотел. Кухненски аксесоари - кърпи, престилки, ръкавици. Шалтета, кувертюри и декоративни възглавници. Хавлиени изделия.
Термотрансферен печат на текстилни етикети, ръстови марки и стикери. Производство и търговия на детски, дамски и мъжки трикотаж. Проетиране и дизайн на трикотажни облекла
Проидводство и търговия на почистващи, миещи и перилни препарати с търговска марка ЕДИ: препарат за ръчно миене на съдове - веро; препарат за почистване на килими, мокети, тапицерии и др.; препарат за почистване на стъклени и пласмасови повърхности; препарат за почистане на подове - фаянс, теракот и др.; омекотители; освежители за въздух; шампоани; автокозметика - автошампоани, пасти и млека за почистване на салона на автомобила и др.; препарат за почистване на двигатели; белина; тризон и др. Производство и търговия с тоалетна хартия и салфетки.
Производство на прецизни отливки от стомани и цветни метали, ЦАМ.
Производство на фирмено и рекламно облекло, знамена.
Производство на натурална билкова козметика с етерични масла. Дневен крем за лице. Нощен крем за лице. Дълбокоподхранващ крем за лице. Крем за ръце и лакти. Тонизиращ балсам за тяло. Релаксиращ балсам за тяло. Почистващо мляко за лице.
Производител на ръчно плетиво. Приема поръчки. Работа на ишлеме.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.