download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 258/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Произвежда луксозни корнизи - месинг полиран, месинг мат, патиниран/антик/ месинг, сатен и др. Всички размери и форми.
Калъфи за мебели, интериорен текстил, електрически одеала и възглавници, дизайнерски и нестандартни мебели от полиуретанова пяна, цялостни интериорни решения.
Международен транспорт до 3,5 тона - 18 м3.
Фирмата произвежда подови покрития с висока здравина, велтър, подкилимни стелки с антиплъзгащ ефект, подматрачни стелки, чехли, кече, стелки за автомобили, филтри, геотекстил, барети както и спомагателни материали за шевната, мебелната, обувната промишленост и др.
Производство на изделия от пластмаса. Саксии за разсад. Пластмасови капачки за буркани тип "Омния", тапи за тръбна мебел. Разполага с машини за шприцване на пластмасови изделия до 1кг.
Производител на мебели за баня и кухненско обзавеждане. Цялостно обзавеждане за баня и кухня на кредит до 36 месеца без първоначална вноска. Изгоден лизинг за всички изделия. Внос на винтове за дърво. Много партньори в страната и чужбина. Безплатен проект за цялостно обзавеждане.
Печат и предпечатна подготовка на книги, календари, дипляни и други рекламни материали. Рекламна дейност. Социологически проучвания. Продажба на консумативи за печатарскта апромишленост.
Фирмата е основен представител на концентрираните препарати за автомивка ПОЛАРХЕМ - внос от Гърция. Те са нови за българския пазар, но се радват на голям успех, защото са с изключително качество. Фирмата набира и търговски сътрудници и дистрибутори за работа на процент от реализираните от я продажби.
Търговия с промишлени и хранителни стоки, сeрвизна дейност, микропроцесорна техника, компютри, соларни панели, производство на електронна техника по поръчка, монтаж на печатни платки и др.
Производство на надувни изделия за забавление и реклама - детски замъци, пързалки, пътечки с препятствия, басейни, детски кътове и надувни детски площадки, обемни рекламни фигури по зададен проект от клиента.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.