download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 272/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Официален представител на ASAS Ambalaj за България занимаващ се с производството на меки опаковки (ротогравюрен) дълбок печат.
Вносител на Карловарски порцелан от заводите в Старо Роле и Ново Роле, кристал от завода в Подебради и бижутерия от Яблонекс. Порцеланови сервизи за храна, чай и кафе. Ръчно обработен и лят кристал Бохемия. Двойно закалено стъкло. Сватбена листа.
Производство на пакетиращи машини за хранително-вкусовата промишленост, също така и всякаква опаковачна техника. Високо честотна техника:сушилни, индукционо топене на метали. Танспорни конвеири.
Професионална почистваща техника, специализирани препарати и дезинфектанти за хранително-вкусовата промишленост, перилни, миещи препарати и дезинфектанти, запечатки, полиращи емулсии, течни сапуни и други за професионална и индустриална хигиена, квалификация и обучение на персонала.
Търговия на едро и дребно с детски играчки, бебешко облекло, памперси, дамски превръзки, наливна парфюмерия, канцеларски материали и други артикули за деца и юноши.
Доставка, продажба, монтаж, сервиз на помпи и помпени инсталации за битово и промишлено приложение VOGEL PUMPEN, LOWARA, GOULDS PUMPS, DESMI ROTAN.
Произвежда сценични облекла за балет, гимнастика, състезателни танци, клубни танци, фигурно пързаляне, синхронно плуване. Облекла от еластични материи.
Проектиране, строителство и реконструкция. Единствен вносител и дистибутор на продуктите BETEK (латекси, синтетични/блажни/ бои за фасадни стени, мазилки, хидро- и топлоизолация и много др.). Внос на фибри и топинг на фирма DEGUSSA.
Външна и Вътрешна Търговия, Представителство на чужди фирми. Цветни и черни метали. Медни и месингови листи, пресовани месингови пръти, тръби и профили. Алуминиви и стоманени телове. Редки метали-силиций, магнезий, калай, антимон, селен. Химикали за минната (реагенти, пенители), металургичната индустрия, леката промишленост. Абразиви-корунд, силициев карбид, криолит. Огнеупори. Изключителен представител на Metallchemie-Австрия: средства и химикали за полиране, шлайфане, обезмасляване, фосфатиране, байцване, гланциране и галванизиране на метални повърхнини, тръби и профили. Представител на Naturtex-Унгария: Истинските унгарски пухени завивки. Пухени завивки (юргани) и възглавници. Олекотени завивки и възглавници с пълнеж от памук, вълна, ПЕ и др. Шалтета.
“FAGUS & PROEX" Ltd. Е специализирана фирма за изработка на мебели (кухни спални, легла) за вашия дом, офис, магазин или ресторант.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.