download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 284/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Търговия, проектиране, инженеринг, доставка, монтаж на системи за електроизграждане. Взривозащитено оборудване. Силнотокови и слаботокови, трансформаторни предпазителни клеми. Клеми за куплунзи и печатни платки. IO-модули. Дистрибутор на немските фирми RITTAL, WAGO.
Производство на инструментална екипировка, пластмасови и алуминиеви отливки, пластмасови дюбели с пирон за топлоизолация.
Фирмата успешно се интегрира в пазара на услуга печат на чували. Коректен и надежден партньор, гарантирано изпълнение на заявка в срок, с високо качество.
Производство на PVC дограма с профилите на DECEUNINCK -Белгия.
Фирмата се занимава с търговия на цветни метали - месинг, алуминий, бронз, мед. Инструментални пласттмаси.
ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИА НА ТЕКСТИЛНИ ИЗДЕЛИЯ-ОДЕАЛА; вълнени, памучни, акрилни ПРЕЖДИ; вълнени за машинно и ръчно производсво ПОКРИВКИ; различни размери КИЛИМИ; ЧИПРОВСКИ
Поизводство на каучукови изделия, тампони, и-я от силикон и машини за производство, бакелит, полиетиленови ръкави нестандартно малки размери, изтегляне на профили от различни пластмаси, производство на нестандартни машини, съоръжения, дозиращи автоматични линии за течни и агресивни материали. Разработки на нови изделия /матрици/ по модел, чертеж или с документация на клиента.
Производство, внос и търговия на едро и дребно с резервни части за кафемашини, битови електроуреди, хладилна и климатична техника.
ET Бета Трон е официален вносител и дистрибутор за България на продуктите от полската фирма Хъдро-Вацуум – С. А. Основна дейност на Хъдро-Вацуум – С. А от 90 години е производството на помпени агрегати – за питейна вода, солена вода, химически продукти, горива и втечнени газове, вакуумни и хидрофорни агрегати, които се продават в над 80 страни по света. Изделията притежават следните сертификати за качество: ISO 9001, TUV и LLOYDS.
Фирмата се занимава с производство на всякакъв вид сладкарски изделия, включително и разнос по обекти в цяла Североизточна България. Разполага с напълно оборудвана база по Европейските стандарти.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.