download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 290/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Изработка на бележници, планери, папки, папки-меню, папки-сметка, визитници, калъфи за документи. Производствена база за изработка на изделия от естествена, рециклирана и еко кожа, луксозни книговезки платна.
Производство на градинска, домакинска керамика и керамични изделия с рекламна цел. Производство на биодизел. Внос на нерафинирани растителни масла.
Търся фирми, работещи на ишлеме за изработка на маскировачни облекла.
Фирмата предлага услугата ЛАЗЕРНО изрязване на детайли от листов материал. Обработката се извършва с мощен лазер на машина с цифрово–програмно управление по произволен контур и с възможност за оптимизащия на разкроя.
ИКОТЕХ ООД представя и дистрибуира технически материали на български и западни производители, утвърдени във всички отрасли на промишлеността. Материалите предлагани от нас са в следните направления: 1. Уплътнителни материали - уплътнителни плочи за гарнитури; набивки за помпи и арматура, уплътнения за хидравлика и пневматика. 2. Неметални материали - PTFE (тефлон – бял); PTFE (с пълнител), графит, бронз; кКиселиноустойчиви пластмаси. 3. Каучукови изделия; каучукови листи от SBR, NBR, EPDM; кКаучукови профили (плътни и микропорести) SBR, NBR, EPDM, Silicon; шнурове за “О”- пръстени и уплътнения от SBR, NBR, EPDM, Silicon. 4. Заваръчни материали и метали - електроди, телове, флюси; неръждаеми метали и заваръчни материали. 5. Помпи и арматура - дозиращи помпи и компресори; помпи високо налягане, хидродинамично почистваща техника; помпи, арматура от стомана и неръждаема стомана; метални и гофрирани маркучи за транспорт на флуиди под налягане и високи температури. Композитни и технологични материали; препарати за почистване на ръце, гарнитури; осигурители и уплътнители на резби; лепила за цилиндрични детайли лепила & уплътнители; ремонт & техническо обслужване; почистватели лубриканти; ремонтни и износоустойчиви покрития, лепила, подови покрития, течни метали. 7. Инструменти - ръчни монтажни, специализирани и безискрови инструменти. циркуляри, фрези и заготовки за инструменти; режещи ленти за метал. 8. Други. Почистващи мобилни машини CAPPELLOTTO - Италия. За повече информация се обръщайте към техническите сътрудници на фирмата. Ще се радваме да бъдем Ваши партньори!
Внос на материали и аксесоари за луксозно дамско бельо. Производство на текстилни етикети.
Слънчеви колектори с високоселективни вакуумни тръби и топлопренасящи топлинни тръби, куплирани с параболично съставен рефлектор. Слънчеви нсталации за битова гореща вода за отделни жилища, хотели, малки селскостопански обекти - ферми, оранжерии; работнически бани, използуващи високо-потенциална топлина от слънцето. Системи за обезсоляване на морски води и добив на питейна вода. Разработка на нови технологични решения. Фирмената политика е в собственото производство да се използват само висококачествени компоненти. Технически и системен гаранционен сервиз за всички предлагани от фирмата продукти.
Проектиране, производство и монтаж на асансьори.
Еднократни хартиени покривала за тоалетна чиния. Покривала Санила е санитарно-хигиенен продукт, изработен с качествени материали на конкурентна цена. Продуктът е идеално приложим за тоалетните на ресторанти, хотели, барове, офис сгради, летища и др.
Производство и търговия с хартиени торбички за прахосмукачки; филтри за кафе и чай, филтри за фритюрници и аспиратори. Ароматизатори. Филтри и кани за вода.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.