download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 300/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Търговия с цветни метали, месинг, мед, бронз, алуминиеви сплави на пръти тръби и ламарини, сита и мрежи.
Производство на ролки за касови апарати, факс хартия, консумативи за банкомати, самозалепващи етикети, инженерна хартия.
Производство на тениски, рекламно и работно облекло, ситопечат в/у текстил, сувенирна и печатна реклама!
Доставка на линейни електронни плетачни машини. Сервиз и обучение.Търговия с плетени облекла.
Нестандартни решения със заоблени форми и стъкла - система “S”, за кухня, спалня, детска, хол, питие-бар, кристалиери. Обзавеждане за дома, офиси, магазини, заведения и хотели.
Фирмата се занимава с търговия на ПЕЗ тръби и профили, студено и горещо валцувани мeтали, поцинковани тръби и профили, и други, от 1994 година.
Изработва стелажи, дисплеи от пастмаса, метали и дърво. Вакуум формоване, изделия от PVC, плексиглас и полистирол.
“РАМИЛ”- ООД “КОМФОРТ, КАЧЕСТВО , СТИЛ” Фирма РАМИЛ е специализирана в производството на работно облекло. За краткия период на своето съществуване тя успява да се наложи като водещ производител на изделия с високо качество и елегантна линия. Качествените материи, с които се изработват облеклата са предпоставка за удобство на работното място и издържливост на дрехата. В своята работа екипът на РАМИЛ залага основно на индивидуалния подход към всеки клиент. Динамичното ежедневие и предизвикателството за качествена работа налагат работното облекло като крайно необходима част от ежедневието на съвременния човек. Младият и енергичен екип на РАМИЛ приема предизвикателствата за свое призвание и се стреми да създава едновременно комфортни и уникални работни екипи, с които служителите на дадена фирма да се чувстват удобно и със самочувствие на работното си място. Качеството и бързината на изпълнение на всяка поръчка, както и коректното отношение към клиентите, са превърнали фирмата в желан партньор, както за големи компании, така и за фирми от малкия и среден бизнес. Клиенти на РАМИЛ са фирми на територията на цялата страна, както и извън пределите на България. Разработването на модели в различни цветови комбинации, съчетани с фирменото лого на клиента, само по себе си е предпоставка за уникалност на изделието. Фирмата предлага голям асортимент от лични предпазни средства по охрана на труда, които са неизменна част от работното ежедневие на Вашите служители.
Производство и доставка на пресни сладкарски изделия.
Фирма Виема е производител на висококачествени дамски и мъжки облекла – палта, шлифери, костюми и якета. Виема проектира и изработва фирмено униформено облекло.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.