download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 293/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производство на пластмасови изделия -бластване от 0.250л до 5л. Шприцване на детайли до 250гр. Производство на капачки с клапан и разскъсваща за бутилки 19л(5галона).
Производство и търговия с бебешко, детско, дамско и мъжко бельо и трикотажни изделия от висококачествени материали.
Производство на каменни плочи и декоративни каменни изделия, корнизи, стъпала, камини, балюстри, колони и мозаечни пана. Фирмата разполага с голямо разнообразие от профилни елементи и видове камък: мрамор, варовик, травертин, гранит.
Фирмата е производител на дамска конфекция - палта, сака, костюми. Приема поръчки на ишлеме.
Лазерно, механично и водно рязане до 3 х 1,50 м. Рязане на всякакъв вид материали независимо от дебелината: камък, стъкло, дърво, метали (цветни и черни), пластмаси, гума и др. Гравиране - лазерно, механично и пясъкоструйно. WaterJet, AquaJet, HydraJet.
Декориране на стъкло - сватбени чаши, сервизи за дома, ситопечат на рекламни сувенири от стъкло и посуда за заведения.
Производство на тръбна мебел за училища, офиси и заведения. Спортно оборудване.
Асансьорен сервиз. Денонощна подръжка без почивен ден на всички асансьорни уредби.
Фирма ДЕКОРА ООД се занимава с търговия на мокети с белгийски и холандски произход, мокетени плочи на немската фирма DOMO Besmer, килими - богато разнообразие от цветове и материи /вълна, естествени кожи, акрил/, Marmoleum - подова настилка произведена изцяло от естествени материали в над 70 цвята, паркет, аксесоари за вътрешния интериор – текстилни тапети, и завеси и мебели.
СТРОЙТЕХНИКА АД е лидер в производството на бутални и винтови въздушни компресори, връзки за тръбно скеле и варогасилки в Република България. От 1969 г. произвежданата продукция е с гарантирано качество. През същата година започва и изграждането на сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване. БУТАЛНИ И ВИНТОВИ КОМПРЕСОРИ: Широката гама от компресорни уредби са предназначени за производство на сгъстен въздух с определено налягане. Те намират приложение в промишлените предприятия, строителни обекти, автосервизи, ремонтни бази, за задвижване на пневматични машини, съоръжения. Конструирани са така, че задоволяват разнообразните изисквания на различните потребители. Гамата включва подвижни и стационарни модели, с или без въздухосборник, както и с двигатели с вътрешно горене. ВРЪЗКИ ЗА ТРЪБНО СКЕЛЕ - ВТС: Връзките за тръбно скеле са окомплектовани с Т-образни болтове и гайки. Използват се като скрепителни елементи при окомплектоване на тръбно скеле. Здравината им е съобразена с изискванията за модерно строителство. ВАРОГАСИЛКА: Варогасилката е предназначена за непрекъснато гасене на вар посредством химична реакция на негасените късове във вътешните части на машината. Тя осигурява високо качество и производителност при пълно разделяне на неразтворимите частици. Нашето производство е гъвкаво - предлагаме както стандартно изпълнение на продуктите ни, така и изпълнение на индивидуални поръчки. Ако машините, които са ви необходими не са включени в каталога, влезте във връзка със СТРОЙТЕХНИКА АД.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.