download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 281/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Охранителни ролетки, метални конструкции, дограма, прахово боядисване - стандарт по RAL, гаражни врати, навеси щори, ролетни щори, изграждане на външни фасади с etalbond и dibond.
Разработка, производство и продажба на мебелни и матрачни жакардови платове, пасмантерийни изделия (ленти, ластици, шнурове, жакардови фирмени марки и шевици, връзки за обувки), плетени полиамидни хирургически конци.
Търговия с фолиа за вакуумна опаковка. Пликове за вакуумна опаковка - обикновени, термосвиваеми, тристранна обшивка. Автоматични линии и камерни машини за вакуумна опаковка. Електронни везни и термоетикети с пълноцветен печат.
Производство на дамски чанти и аксесоари от естествена кожа - уникати, гривни, колиета, колани, портфейли, портмонета, сувенири, изцяло ръчна изработка. Уникални бижутни кутии, кожени скулптури, пана, албуми, бизнес папки с релефен монограм и лого, обложки за менюта.
Проектиране, конструиране, програмиране на нестандартни електронни устройства по задание на клиента. Системи за многоточково измерване на температура с архив на данните. Контролери за управление на различни процеси. Микропроцесорни системи, базирани на PIC микроконтролери. Проектиране на печатни платки за аналогова, цифрова и силова електроника.
Продаваме всички видове аксесоари, платове, подлепващи, конци, шнурове, ластик, токи и др. материали.
Основен вносител на тапети, фототапети, самозалепващо фолио, декоративни лайстни и корнизи, изолация, лепила, шкафове за баня, кантари и везни, изтривалки, кухненски принадлежности, тигани, и др. артикули за дома и банята. Представител за България на: marburg, Rasch, P+S, IDECO, Erfurt, nmc, Sch&auml;fer, Komar, Pufas, Friedola, Korona, Sieper, Ballarini, Pedrini, Risoli, Scab и др.
Фирмата произвежда спортно и спортно-елегантни дамски блузи, ризи, тениски и потници от качествени материи и с добро качество. В страницата може да видите онлайн каталог с продукцията на фирмата.
Директен внос на сувенири, колани, и детски дрехи от Китай и Тайланд.
Млево на пшеница на ишлеме, производство на брашна тип 500, тип 1150, в опаковки по 1 кг, 25 кг,50 кг, както и трици - насипни и в чували по 30 кг.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.