download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 274/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Шивашко предриятие, шие на ишлеме пълно и частично. За външен и вътрешен пазар. Разчита на 20 годишен испански опит в областта. От 2004 год. вече и в България.
Производство на промишлени електронни системи: терморегулатори, тиристорни задвижвания, програмируеми контролери, оборотомери, термометри, броячи
Търговия на едро с галено-фасовъчни препарати, билки и билкови смеси, продукти на билкова основа, хранителни добавки, витамини, протеини и бебешки храни, превързочни материали, санитария и препарати, българска и вносна козметика.
Търговия с лагери, ремъци и семеринги за промишлеността. Производство на детайли за промишлеността, производство на ножчета за кафемелачки.
Произвежда детски облекла. Изпълнява и СМ/СМТ поръчки.
Производство и заготовка на сушени билки, плодове и подправки (диворастящи или култивирани), предназначени за употреба във фармацевтичната и хранителна промишленост. Фирмата разполага с две добре оборудвани производствени отделения, където продукцията се почиства, обработва, пакетира и съхранява до експедицията й. Самите билки се събират или култивират предимно в екологично чисти райони на страната. За всеки продукт можем да предложим сертификат за анализ, извършен от независима оторизирана организация в съответствие с европейските стандарти или специфичните изисквания на клиента.
Ние сме фирма производител на дрехи. Фирмата е създадена през 1991 година като семейна фирма за търговия с трикотажни изделия. Днес в ИРНА работят 140 души, които произвеждат над 1 500 000 облекла годишно. Предлагаме голям избор от различни видове трикотажни изделия: тениски, блузи, суитчъри. Търговците, за които фирмата произвежда облекла, са C&A, NEW LOOK, HIS, PUMA. Сега в цеховете на фирмата се произвеждат всички видове изделия от трико, ликра, мерил, полиестер, полиамид и по-тежки материи. ИРНА е лицензирана от Hennes & Mauriz и произвежда част от техните трикотажни колекции.
Разполага с оборудване от: Осново-плетачни машини на фирмата "Карл Маер" Германия. Произвежда и предлага технически плетени платове като: Опаковачен плетен плат - тип "Зебло"от 100% ПЕК или ПАМ. Същият е предназна4ен за опаковка на обемни материали, като бали с текстилни влакна или материали. Притежава необходимата здравина. Плетен плат с мрежеста структура от 100% ПЕК - предназначен за армиране. Заздравява и фиксира други видове нетъкан текстил като вата, изкуствена кожа и др. Плетен плат за изработване на опаковки за съхранение на селскостопанска продукция от - 100% ПЕК, като - гаци за лук, картофи, корнишони и др. Плетен плат тип - "Цедило" от 100% ПАМ Използван при производството на сирене в мандрите. Отговарящ на всички изисквания на ДВСК. Предпазна мрежа за строежи - в строителството от 100% ПЕК - бяла или цветна отговаряща на всички норми за обезопасяване при строителни работи и строежи. Плетена лента от 100% ПЕК ПАМ и др., предназначена за обшиване на друг текстил, като - одеала, покривки и др. Ширината на лентата може да се променя според изискванията. Технологията позволява да се проектират и други видове платове с различни параметри и материали в зависимост от изискванията.
ПРОИЗВОДСТВО НА ВЕНТИЛАТОРНИ КОНВЕКТОРИ МАРКА КLIMA2000 ЩАМПОВАНЕ НА ДЕТАЙЛИ ОТ ЛАМАРИНА И ПЛАСТМАСА

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.