download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 280/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Продажба на пневматични изделия и аксесоари. Внос на пневматика от Европа с гарантирано качество. Пневмоподготвящи групи от 1/8" до 1". Разпределители от 1/8" до 1/2". Цангови съединители, шлаух от Ф3 до Ф14. Вентили за вода и др. течности. Пресостати.
Резервни части за всички видове промишлени шевни машини. Приспособления, консумативи и аксесоари. Шевни игли. Професионални шевни машини, кроячна и гладачна техника. Сервиз.
Оборудване на училища.
Производство на държавни, фирмени, партийни знамена, флагове, флагчета за преговори, байраци, транспаранти, хоругви, пълноцветен печат върху коприна.
Производство на рекламни хартиени торбички и чанти с фирмен надпис. Пълноцветни двуслойни и трислойни хартиени торби за насипни продукти, хартиени чували.
Роберта ЕООД е вносител на Луминарк, Аркорок и Кристал от Франция. Богата гама от чаши, чинии, аксесоари и посуда за дома и ресторанта.
Фирмата е създадена през 1989 г. с основен предмет на дейност производство на осветителни тела. Произвеждаме широка гама от осветителни тела /арматури/ за бита, административни сгради, ресторанти, кафенета, хотели и др. от месинг или друг метал с ПВЦ покритие. При количества отстъпка. Според количеството фирмата изработва и тела по проект на клиента. Изберете българското!
Продава Хонинг - 1660, година на производство 1998 на ф-ма Сън USA, почти неупотребявана, цена 7000 evro.
Фирма Олим-М ООД произвежда: слотерни и щанцови опаковки, кашони, кутии, тави, щайги, разделителни плотове, каширани опаковки, рекламни пана, на атрактивни цени и окомплектовъчни елементи - решетки, капаци и околожки.
Приложна бижутерия ФАВМА. Производство и търговия. Масова бижутерия от кожа, керамика и метал. Колиета и гривни повече от 300 модела. Изобилие от цветове и морски мотиви.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.