download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 283/318 (3172 фирми общо)следваща >>
НИРА ЕООД - директен вносител на гуми с марка PIRELLI, BARUM, SEMPERIT, CONTINENTAL,SPORTIVA и руски гуми за леки и лекотоварни автомобили, товарни автомобили и автобуси, пътно-строителни машини, трактори и селскостопанска техника.
Развива се в отрасъла на шивашкото и мебелното производство. Специализирана в изработването на работно облекло в сферата на медицината, строителството, както и в изработването на постелъчен инвентар.
Производство на луксозно мъжко, дамско и детско бельо и бански костюми. На сайта ни ще откриете много информация, форум, Електронен магазин и още много... Елате на www.ger-bg.com!
Производство на тоалетна хартия и салфетки.
Фирма Имеджън България ООД търгува със спомагателни материали за шивашката индустрия.
Повърхностен монтаж на електронни елементи, проектиране, софтуер. Производство на хибридни схеми. Доставка на електронни компоненти.
Ауто Текстил ООД е вносител на оригинални материали за първоначално вграждане в интериора и екстериора на автомобила като дамаски, кожи - естествени и изкуствени, кабрио, материали за под, таван и др. Фирмата работи вече 10 години на българския пазар и има утвърдени позиции.
Производство и търговия на кожа.
ТЕЛОВЕ ООД произвежда и предлага пълен асортимент от следните метални изделия: стоманени нисковъглеродни телове, гвоздеи, арматурни пръти и скоби. Работи и по поръчка на клиента.
Sleazy studio е производител на кожени облекла и аксесоари. Изпълнява и индивидуални поръчки. Дава 2 г. гаранция за продукцията си. Магазин в гр. София на адрес: ул. Солунска 40.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.