download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 286/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Фирмата е представител на Българския пазар на BERICAP световен лидер в производството на PP PE капачки, NATIONAL STARCH&Chemical световен лидер в производството на лепила за всички производствени отрасли. Фирмата предлага и висококачествени PE и COEX опаковки.
Ушиваме трикотожни продукти на ишлеме, по заявка.
Бутикова плетена мода и аксесоари за уникалната жена и дете. Всяка дреха е изработена в ограничена серия или по индивидуална поръчка, в богата палитра от цветове и размери. Линията включва пуловери, жилетки, блузи, туники, рокли, пончота, шалове, шапки и други аксесоари. Галерията съдържа колекции пролет-лято и есен-зима. Част от облеклата са изработени ръчно, а други машинно, допълнени с красиви детайли на една кука. Използват се предимно естествени материали – памук, вискозна коприна, лен и вълна. Подходящи са както за романтична разходка, така и за градинско парти или вечерен коктейл.
Сидек ООД - Официален дистрибутор за източна България на стелажни системи за складове и магазини - METALSISTEM Италия; Висококачествени италиански бои, лакове и мазилки CAP ARREGHINI.
Фини чорапи и чорапогащи. Най-голямата фабрика за производство на висококачествени чорапи и чорапогащи за българската жена. Изключително разнообразие от модели и шарки. Широка дистрибуторска мрежа.
Директен вносител на ципове, конци, ластици, етикети, емблеми, подлепващо, копчета, дантели, шнур, креда, растови номера, токи, целофан опаковъчен, капси, рапиди и още много други шивашки материали.
Аквастарт е коректен партньор при избор, покупка и монтаж на помпи, хидрофорни системи и помпени инсталации! Аквастарт е официален дистрибутор на VOGEL PUMPEN и LOWARA. Помпите, които предлагаме, са произведени в съотвествие с най-високи технологични изисквания и стандарти. Към всеки помпен агрегат можем да предложим изработка на ел. табло за управление, както и монтаж и настройка на системата. При нас ще намерите: ниски цени на висококачествени помпи, бърза доставка, професионално и коректно обслужване при избора на най-подходящия помпен агрегат.
Търговия с ръчно плетиво, бельо, дрехи, шивашки материали и др.
Извършване на шивашка дейност на ишлеме. Тапициране на мебели и автомобили ушиване на сеници от всякакъв плат и гумиран бризент. Вулканизация на гуми и транспортни ленти, изработване на гумени изделия от каучук по вид и размери на клиентите. Ушиване на кожени облекла, смяна ципове и хастари. Ушиване на постелъчно бельо с материал на клиентите.
Официален дистрибутор и ауторизиран сервизен център на LEISTER, Швейцария. Продажба на: топловъздушни автоматични заваръчни апарати и ръчни апарати за заваряване на подсилени и хомогенни мембрани от PVC-P, PE, ECB, EPDM, CSPE, TPO и модифицирани битумни мембрани за покриване на покриви; автоматични заваръчни апарати с топъл клин, заваръчни апарати с комбиниран клин и ръчни апарати за заваряване на геомембрани (PE-HD, PE-LD, PE-C, PVC-P, PP, PFA, ECB, EVA) в инженерното и подземно строителство; автоматични заваръчни машини, ръчни заваръчни апарати, електрофрези и принадлежности на фирма LEISTER за подови покрития от PVC-P, PE, линолеум и модифицирани термопласти; автоматични заваръчни машини, ръчни заваръчни апарати за заваряване на фолио и хомогенни мембрани (PE, PVC-P, PP, ECB, CSPE, EPDM, PVDF) за тирове, сенници, басейни, тенти, транспаранти, покривала на яхти и лодки, билбордове и др.; апарати с непрекъснатото електронно контролиране на температурата с широко приложение в търговията и промишлеността (поточни линии, машини и др.) за заваряване, свиване на термопласти, заваряване и разпояване на електронни компоненти, за подсушаване и нагряване, огъване и формоване на PVC-P, PVC-U, PE-HD, PE-LD, PP, PPS, PC, PMMA. PS, ABS, PVDF и FEP.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.