download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 269/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производство на опаковки и фолиа от полиетилен и полипропилен с печат и безпечат. Специални фолиа. Ламинирани фолиа и опаковки с печат.
Производство и търговия на едро с хастари, специални платове за работно, спортно и униформено облекло, платове за знамена, за чадъри и текстилни ленти за ръстови марки. Платове за погребални аксесоари.
Импорт и експорт на ензими и ензимни препарати за хранително-вкусовата, текстилната и кожарска промишленост. Хранителни добавки. Гума гуар, ксантан, карагенан, изо аскорбинова киселина, агар агар, глутен, изо аскорбати, карамел, калциев пропионат, натриев диацетат, картофено нишесте, подобрители за хлебни изделия, коректори за мелничарството. Диетични, безглутенови, нискокалорични, енергийни добавки, етерични масла и смеси, билкови екстракти.
Дизайн, производство и експорт на ръчно изработени бутикови облекла, всяко едно с уникална визия, характер и безкомпромисно качество. Вкл. пролетно-лятна и есенно зимни колекции, с много линии от над 300 модела (засега) и собствен дизайн. Освен атвентичната изработка и визията, стила е подчертан със специализирани прежди в много и подходящи цветови решения, в състав вълна, памук, чист кашмир, мохер и камилска вълна. Произвежда под тътрговска марка БАБИНИ КУКИ.
Проектиране и изработване на лазернопровязани плоски щанцформи за щанцоване на опаковки от хартия, картон, микровелпапе, велпапе, самозалепващи етикети, полиетиленови торбички тип "потник" и др. Изработване на комплекти щанцформи и форми за почистване на отпадъка, бигови форми от пертинакс. Изработване на единични мостри 1:1 и монтажни и подготвителни чертежи. Разработване на конструктивен дизайн на опаковки.
"Матине България" ЕООД е ексклузивен представител на cafe Matinee за страната. Основната ни дейност е разпространение и доставка на висококачествени продукти от сферата на топлите напитки, както и придружаващите ги допълнения и консумативи: кафе, нес, мляко, горещ шоколад, какао, капучино, чай; суха и течна сметана; захар; пластмасови - чаши, сламки, бъркалки.
Производство на мъжки и дамски пуловери.
Конфекциониране на бебешки домашен текстил-спално белъо, спални чувалчета, хавлиени халати, възглавнички, олекотени завивки, лигавничета, хавлиени пелени с качулки, носни кърпи, и мн. др.
Производство на работно облекло. Продажба на лични предпазни средства, обувки, ботуши и др. Изработва фирмени надписи.
Основната сфера на дейност e търговия с мебелни аксесоари и крепежни изделия. Предлага широка гама от асортименти: Мебелен обков, панти, водачи, колела, кухненски и офис крака, кантове, профили, винтове, болтове и гайки.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.