download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 252/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Висококачествено и комплексно правно–консултантско обслужване. Специализация в обслужването на: корпоративни клиенти, чуждестранни инвеститори и участници в пазара на недвижими имоти в Р. България. Дългогодишен опит с чуждестранни клиенти и партньори. Кантората е специализирана в обслужването на: корпоративни клиенти, чуждестранни инвеститори и участници в пазара на недвижими имоти в Р. България. Разполага с адвокати, говорещи български, руски, английски и френски език.
-Производство на декоративни растения /дървета и храсти/ -Проектиране изграждане и подръжка на паркове градини и къщи.
Разлепване на плакати и афиши, разпространение на листовки. Изработка на билборди, трансперанти и всичко на хартия и винил.
абонаментно счетоводно обслужване; изготвяне и подаване на декларации по ЗДДС, ЗКПО, ЗДДФЛ; ТРЗ - Ведомости, Декларация 1 и 6, Дискета за болнични; годишно счетоводно приключване и съставяне на ГФО. Софтуерна обезпеченост: За счетоводната отчетност - ПП "WorkFlow" - БизнесСофт За УЧР, работната заплата и изплащане на възнаграждения по извънтрудови правоотношения - ИС за УЧР Аладин - Микрокомплекс
Търговия с канцеларски материали и офис консумативи.Всичко за ученика.Копирни услуги,набор на текст, ламиниране.Фирмата се занимава и с пълнене на балони с хелий за вашите тържества и забавления.
Почиства домове офиси магазини: - миене на стъкла-витрини; - бърсане на прах; - пране на дамаски; - почистване на подове.
Професионално машинно почистване. Домове, офиси, магазини, вили, ресторанти, хотели. Меки и твърди настилки. Мека мебел (матраци, дивани, столове, таборетки, мокети, килими и др.) изпиране на място. Почистване на стъкла, дограма (абонаментна подръжка) бани, тоалетни и дезинфекция. Почистване и след ремонти. Поддръжка и почистване на жилища и имоти на клиенти. За Велико Търново и областа. За абонаменти договаряне.
Трудова борса "Корект" е лицензирана от Министерството на труда и социалната политика за посредническа дейност по наемане на работа.Разполагаме с богата картотека, която ежедневно се обновява.Предлагаме оптимално съотношение между изискванията на работодателя и реално предлаганите ресурси на пазара на труда.Безплатна регистрация за търсещите работа. Имаме офис и в гр. Ямбол, ул. "Цар Самуил" 8 тел. 046/66 66 65
КОНСУЛТАНТСКА ФИРМА ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗЕНИТ с 13 годишен опит в организирането на ефективни кампании за набиране на персонал и установени процедури за насочено търсене на кадри.
Предлагаме услуги за малкия бизнес на преференциални цени – регистрация на фирми, счетоводни услуги, юридически консултации, реклама, web дизайн, разработка на бизнес планове, кредити, полезна информация и безплатна реклама върху наши или партньорски сайтове.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.