download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 260/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Проучване на противопожарното състояние на обекти; консултации по прилагането на действащите експлоатационни и строителни противопожарни нормативи; проектиране пожарозащита на конструкции, сгради, съоръжения и инсталации, на пожароизвестителни, пожарогасителни и аварийни инсталации; противопожарно обследване на обекти на територията на цялата страна; предлагане и провеждане на мерки за отстраняване причините за пожари; създаване на организация по пожарна и аварийна безопасност; провеждане на инструктажи и обучение; изготвяне на пожаротехнически експертизи; юридическа консултация по всички въпроси, касаещи ПАБ; представителство пред органите на НСПБЗН от името на възложителя; информационно обслужване по въпроси, касаещи ПАБ; доставки на противопожарно оборудване, защитно облекло, индивидуални средства за защита, знаци, табели, противопожарни врати, противопожарни и димни клапи, огнезащитни състави и др.; изпълнение на пожарогасителни, пожароизвестителни, аварийни и евакуационни системи и инсталации, системи за видеонаблюдение, достъп и контрол и др.; съгласуване на изделия, съоръжения, инсталации и др. с органите на НСПБЗН.
Kонструкторска, проектантска и чертожна работа с основен акцент в индустрии като машиностроене и автомобилостроене. В тази връзка бихме могли да Ви предложим изготвяне на триизмерни модели и прилежащите към тях чертежи по Ваш проект, чертежи или ескизна скица, както и наши конструкторски решения по Ваши проекти, CAD разработване на леярски отливки по съвместно изготвена технология , както и на конструкции от листов материал улесняващи по-нататъшната му обработка ( рязане , огъване ) , обновяване и актуализация на техническия Ви архив в CAD-формат по Ваш избор, създаване на фото-реалистични изображения на проектирания от нас продукт.
Търговия и разнос на смазочни материали и консумативи за всякакви: автостопанства, производства, ремонтни дейности и др. Над 100 вида масла от над 20 производители. Греси на водещи фирми в отрасъла. Мобилно обслужване на: едрогабаритна и тежка техника, камиони, автобуси, трактори, комбайни и др.
РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТИ ПО МЕЖДУНАРОДНИ И НАЦИОНАЛНИ ПРОГРАМИ ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ФИНАНСИРАНЕ: -ПРОГРАМИ ЗА РАВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ, - РАЗРАБОТВАНЕ НА БИЗНЕС ПЛАНОВЕ ПРИ КРЕДИТИРАНЕ, - ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ КОНТАКТИ С ИНВЕСТИЦИОННИ ФОНДОВЕ, - СЕРТИФИЦИРАНЕ ПО ВСИЧКИ ВИДОВЕ МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАТИ СЕРТИФИКАТИ, - ВСИЧКИ ВИДОВЕ ИНФОРМАЦИОННО-КОНСУЛТАНТСКИ БИЗНЕС УСЛУГИ, -ПОСЕЩЕНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ НА МЯСТО !!!!
Хотел "Чепишев" е разположен в столичния квартал Бояна. Разполага с 6 стаи, оборудвани с мини бар, кабелна телевизия, телефон с директна международна и междуградска връзка, достъп до безжичен интернет, отделен санитарен възел. Хотелът има собствен паркинг и предлага уют и дискретност, далеч от трафика на центъра, но на много достъпно място.
Agresia.com - АГРЕСИА, Пазарджик. Уеб дизайн студио, уеб разработки, уеб сайтове, интернет страници, оптимизация на сайтове за търсещи машини. Продукти и услуги: - малък, среден, голям и корпоративен уеб -сайт, цени от 195 лв. - поддръжка и обновяване на уеб- сайт - от 15 лв. на работен час.
ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЯ ВОСТОК-1 ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ, 0884556761-Ангелов • Наблюдение и разкриване на осъществени и очаквани факти, обстоятелства и деяния при изневери, възрастови кризи, проблеми с деца или семейни конфликти. • Издирване на укриващи се, безследно изчезнали, без постоянен адрес или безизвестно отсъстващи лица. • Събиране на сведения за гражданското състояние, поведението и постъпките на отделни лица. • Изясняване на биографични и други данни, характеризиращи отделни физически или юридически лица. • Събиране на данни за констатиране или доказване на факти, които са или могат да бъдат повод за конфликти между отделни физически или юридически лица или могат да бъдат използвани за преустановяване на тези конфликти. • Събиране на информация по граждански и наказателни дела.
Лабсистемс ООД е официален представител и сервизен център на водещите в областта производители на аналитична апаратура, предлага висококачествено оборудване за контролно - аналитичната лабораторна дейност, осигурява съдействие, аналитична помощ и консултации, мониторинг, гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване.
ТСС ООД е основана през 2003 г. от група високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на управленското консултиране, информационните технологии и внедряването на софтуерни системи за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning).
Международен транспорт и спедиция. Ежеседмична групажна линия Италия-България. Транспорт на частични и цели товари от/за страните от Централна и Западна Европа, Гърция и Турция. Складове в Северна Италия и в София, България. Вътрешна дистрибуция до адрес на клиента.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.