download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 266/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Изграждане и поддръжка на хладилни съоръжения, отопление, вентилация, климатизация.
Зъболекарски кабинет.
Главната цел на СНЦ "Здраве и морал" е да работи за изграждането и развитието на демократично общество и морални ценности, като възпитава уважение и грижа за отделния човек и желание за постоянно усъвършенстване и запазване на българските семейни традиции и ценности. През последните години във връзка с динамичните промени, ставащи във всички сфери на обществения живот в България нараства броя на невротичните разстройства – панически, тревожни, обсесивно-компулсивни, фобийни, конверзионни, депресии, както и реакции на стрес и разстройства в адаптацията. СНЦ " Здраве и морал " има разкрит Център за социална рехабилитация и интеграция на възрастни хора с психични разстройства, в който потребителите на психично здраве да намират помощ, като те самите бъдат обучавани да си оказват взаимопомощ и самопомощ при решаването на проблеми, свързани с тяхната изолация, нужда от лечение, защита от съкращение и намиране на работа. Екип от лекар психиатър, психолог, социален работник, арттерапевт и потребители на психично здраве работят с група бивши и настоящи потребители на психиатрична помощ. Работата е насочена към промяна на отрицателното отношение на потребителите на психично здраве, към психичното им разстройство, дори и към провеждането на лечение и връщане към предишния ритъм на живот. От друга страна се работи за преодоляване на психиатричната стигма – негативна нагласа на обществото към потребителите на психично здраве и страдащите от зависимости.
Всичко за вашия празник! Ние ще направим от вашия празник събитие!
Производство на зъбни колела, редуктори, възли, метални конструкции. Изработка на детайли от метали и пластмаси – зъбонарязване, струговане, фрезоване, шлайфане, заваряване и др.
Счетоводна къща в София. Комплексно счетоводно обслужване. Регистрация на фирми.
Счетоводна кантора Костел гр.София предлага абонаментно счетоводно обслужване на фирми, еднократни счетоводни услуги, данъчни консултации, счетоводни консултации, анализи, консолидации, услуги на място при клиента, ревизии, проверки на коректността на съществуваща отчетност, изготвяне на икономически обосновки, бизнес планове, регистрации на фирми, изготвяне декларации ДДС, интрастат, годишни данъчни декларации, разплащания, заплати (изготвяне на ведомости) , персонал и др.
Insecta Bulgaria e създадена, за да защитава вас, вашето семейство и вашия бизнес от хлебарки и други вредители. Фирмата е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора, домашни любимци и растения. Нашият екип e съставен от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация). Дейността на Insecta Bulgaria се извършва под контрола на РИОКОЗ.
Счетоводни услуги, консултации по счетоводното, данъчното и осигурителното законодателство.
Продажба и сервиз на медицинска апаратура и консумативи - нова и втора употреба ; оборудване за частни лекарски кабинети и болници ; физиотерапия; фитнес и спа ценрове ; линейки и спешна помощ ; кардиология ; анестезиология; неврология; образна и ултразвукова диагностика ; хирургия ; лазертерапия; апарати за кръвно налягане ; инхалатори.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.