download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 259/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Верига застрахователни офиси SDI- Застраховки on-line с отстъпка в Булстрад, БулИнс, ДЗИ, Армеец, Лев Инс, Български имоти, Дженерали, Евроинс, Общинска застрахователна компания.
Ако бихте искали служителите в организацията Ви да бъдат ефективен ресурс за Вас, потърсете компетентните специалисти на Тиймкод, профилирали в областта на психологията! Тиймкод е агенция за психологически подбор, оценка и консултиране на персонала; за организационно консултиране в сферата на човешките ресурси; за кариерно консултиране и развитие; за организиране и провеждане на тиймбилдинги с различни акценти - комуникация, конфликти, стрес, мотивация и др.
Вестник “Бизнес Eхро” е специализирано месечно издание за реклама и панаирно представяне. Идеята на изданието е да представя фирми и компании, търсещи излаз на чуждестранните пазари, чрез директното му разпространение сред изложителите и посетителите на международните изложения, целящ максимален ефект за осъществяването на ползотворни бизнес контакти. Вече 3-та година Вестник “Бизнес Eхро” се разпространява на всички тематични изложения на Букурещкия Международен Панаир в РУМЪНИЯ. За подробности посетете нашия сайт.
Клуб по катерене, ски, сноуборд, алпинизъм, екстремни спортове, водолазно дело, планинарство.
Хотел "Орфей" е луксозен четиризвезден хотел в гр. Банско. Уникалното му местоположение до градския парк и само на пет минути от възрожденския квартал и централната зона, го прави атрактивен за туристите, както през зимния, така и през летния сезон. Разполага със 70 помещения, собствен паркинг, закрит басейн, СПА център, ресторант, етно-механа с винарна, 3 конферентни зали и просторен зелен двор-градина. Подходящ е както за семейства с деца, така и за индивидуални туристи и организирани групи. Редовен домакин на конференции, обучения, семейни тържества и абитуриентски балове.
Външна и вътрешна реклама. Широко-форматен печат. Рекламни модули- изработка, монтаж и сервиз. Брандиране витрини на автомобили и др. Билбордове под наем.
АЛМАТРАНС ООД е спедиторска фирма, която се занимава с комплексното обслужване на вашите цели и групажни пратки ОТ и За цяла Европа. Ние сме Вашият коректен и съвестен партньор! Обадете ни се дори само за съвет или консултация!
Студио за графичен и уеб дизайн, монтажна дейност, он-лайн търговия на риболовни принадлежности и акваристика.
Предлагаме богат избор от екскурзии, почивки, хотелско настаняване в България и чужбина, семинари, празници, ученически екскурзии, зелени училища, пленери, абитуриентски балове, студентски празник. Организираме екскурзии по маршрути на клиента. Предлагаме хотели в Халкидики, хотели в Гърция, почивки в Халкидики, почивки в Гърция. Екскурзии до Дубровник - Хърватска. Екскурзии до езерото Керкини.
САБУТОМ БЪЛГАРИЯ ООД - автоматизации за еднокрилни и двукрилни врати, бариери, гаражни врати, стъклени плъзгащи врати, контрол на достъп, ограничители за паркиране, автоматични пилони, метални врати и огради.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.