download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 254/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Строителство, ВиК и електро услуги, почистване, поддръжка на дома и офиса, стъкларски и ключарски услуги, дърводелство, дезинфекция, хамалски и транспортни услуги.
Туроператор и туристически агент.Хотелски резервации,самолетни билети,екскурзии,почивки,круизи,застраховки,rent-a-car.
A Marry Angel предлага организиране на Сватбени тържества, частни и фирмени партита,рожденни дни,абитурентски балове, украса и декор на Вашето тържество,асистиране в дните на подготовка,както и в самият ден на тържеството,консултации за Вашето тържество,връзки с различни доставчици,кетъринг,DJ,аниматори и фотографи."Мери Ейнджъл" има грижата да запази Вашето спокойствие по време на планирането и организирането на тържеството. Вие сте тези, които трябва да се забавлявате, а ние сме хората, които ще Ви осигурят това забавление. Украсата също е наш ангажимент, ние ще Ви предложим уникален Декор и ще подберем цветовете за Вашият ден.
„Парино”ООД, предлага изработка по заявка на клиента,полипропиленови фолиа и пликове с печат и без печат,подходящи за хранително вкусовата промишленост, хартиени пликове за аптеки,хляб,пити,багети, земели,закуски,кетъринг,ядки,с възможност за изработка с прозорец.Варна,ул.Петко Стайнов 5, 052/73 11 42,0885 10 33 66
Предмет на дейност: •Разработване и внедряване на Системи за управление ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001, ISO 22000, IFS, HACCP, ISO 27001, ISO 20 000-1, ISO/TS 16949 и др. •Обучение по Системи за управление по международните стандарти •Подготовка и управление на проекти по различни финансиращи програми на Европейския съюз •Следсертификационно обслужване на Фирмените системи за управление Специализирани обучения: Европейско техническо законодателство. Системи за управление спрямо посочените стандарти. HACCP системи в хранителната индустрия. Пълномощник по качеството. Вътрешен одитор на системи за управление. Консултант на системи за управление. Референции: През периода от 2001 – 2008 г. фирмата подготвя успешно за сертификация, в съответствие с изискванията на ISO 9001:2000, ISO 14001, ISO 27001, OHSAS 18001, ISO 22 000, НАССР фирми и организации от различни браншове: • Успешна сертификация по системи за управление са преминали 217 фирми. • На различен етап на внедряване на системи за управление са 96 фирми. Работа по европейски програми. В разработване и управление на проекти по европейски програми и програми на Министерството на икономиката и енергетиката, БАЛТОВ КОНСУЛТ ЕООД има значителен опит. За периода 2005 г. – 2008 г. През месец май 2008 г. БАЛТОВ КОНСУЛТ ЕООД, съучредител на Консорциум спечели търг в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет на дейност “Консултантска помощ по разработване и внедряванe на системи за управление съгласно междунардно признатите стандарти ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 и ISO 27001:2005 (BS 7799-2:2002) в до 100 администрации”, по ЛОТ 2 (Консултантска помощ за разработване и въвеждане системи за управление съгласно изискванията на международно признатите стандарти ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 и ISO 27001:2005 (BS 7799-2:2002) в 20 администрации, намиращи се на територията на Североизточен и Северен централен район за планиране;) финансиран по ОП “Административен капацитет". По програма БАС на Европейската банка за възстановяване и развитие бяха изготвени проекти на три фирми, които консултантския екип успешно подготви по системите за управление. През 2005 г. БАЛТОВ КОНСУЛТ ЕООД, гр. Казанлък кандидатства по проект "Подкрепа за повишаване на конкурентноспособността на българските предприятия", в съответствие с Процедурата за предварителен подбор на консултантски организации и е сред одобрените консултантски организации от Министерството на икономиката и енергетиката за предоставяне на консултантски услуги. Като резултат през декември 2006 г. бяха обявени резултатите от кандидатстването по "Консултантска грантова схема" в рамките на проект по програма ФАР BG 2004/016-711.11.04 "Подкрепа за повишаване конкурентоспособността на българските предприятия". “Балтов Консулт” ЕООД подготви и кандидатства с 19 фирми, всички от които бяха одобрени. По програма ФАР Повишаване конкурентноспособността на МСП - 2 - подготвени 11 фирми.
AM Catering cтъпва на Русенския пазар с амбицията да бъде първата в Русе професионална кетеринг компания. Ние предлагаме цялостна организация на коктейли, тържества, сватби, фирмени събития, рождени дни, семейни вечери, градински партита, серенади, офис партита . Разполагаме с екип от специалисти в кулинарията и обслужването. Обурудване и инвентар на високо ниво.
Поръчка и доставка на цветя, луксозни и булчински букети, аранжировки със свежи цветя, екзотични саксийни растения и кошници с цветя на територията на България. Аранжиране, украса и декорация на фирмени и сватбени тържества, частни и фирмени партита, детски тържества, цветя и подаръци - цялостна подготовка и реализация.
Рехабилитация във вашия дом. Обект на нашите грижи са пациенти прекарали: инсулт фрактури ендопротезиране пътно-транспортни травми кома ампутации заболявания на централна и периферна нервна система. Квалифицирани кинезитерапевти Консултации със специалисти Удобно за вас време.
Основни дейности на дружеството са: 1.финансово счетоводни и правни услуги; маркетинг, мениджмънт, проучвателна и експертна дейност; 2.покупко-продажби на недвижими имоти; 3.консултации и одит; 4.консултиране и изготвяне на бизнес-план За 12 годишния си опит дружеството се отличи с динамично фирмено развитие и разбиране към съвременното счетоводство. Ние предлагаме модерно и професионално счетоводство и обслужване в сферата на финансите и данъчното законодателство чрез ефективни методи и процедури. За качественото и пълното счетоводно обслужване и защита на интересите на нашите клиенти работим с висококвалифицирани и мотивирани професионалисти, както и с широк кръг от постоянни външни сътрудници в областта на одита, счетоводство, данъците и правото.
Недвижими имоти - апартаменти, къщи, офиси и търговски площи. Портал за имоти в България, част от веригата за имоти City24.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.