download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 267/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Сенници, тенти, щори, дограма /цени/, сенници- Елеганс, Вера, Престиж, Класик, Смарт, Кабрио, Балконски, Комфорт, Широкоплощен, Ветроупорен. Щори- вътрешни, външни, хоризонтални, вертикални. Дограма- PVC, REHAU и AL тенти.
DJ Dany & Co - Вашите дисководещи! Професионално озвучаване на сватби, банкети, семейни тържества, абитуриентски балове и концерти. Дисководещ за вашата сватба или парти. Караоке за вашето тържество.
Ние Ви предлагаме бързо и качествено проектиране, изработване и монтаж на отоплителни инсталации и соларни системи за всякакви жилищни и промишлени сгради, а също и изграждане на локално-отоплителни инсталции за апартаменти, къщи и хотели. Фирмата работи с висококачествени немски, чешки и италиански материали. Ние ще Ви памогнем!!!
Търговска дейност, проучване и иновативни технологии.
Имаме огромното удоволствие да ви представим нашите продукти и инструменти, които ползваме, защото качествен завършек може да има, само когато е направен с качествени инструменти и със свежа мисъл.
Производство на алуминиева ПВЦ дограма и алуминиеви парапети на достъпни цени.
Обучения, бизнес стартиране, правни и счетоводни услуги, сертифициране.
Ние предлагаме разнообразни езикови комбинации. С екип от опитни и висококвалифицирани преводачи осигуряваме на своите клиенти професионално обслужване, качествени и надеждни преводачески услуги за нуждите на бизнеса във всички негови аспекти. МИРИАМ 93 разполага с всички съвременни форми на комуникация и техническо обезпечение, свързани с работата ни, което позволява да получаваме документи за превод и да изпращаме преводи до всяка точка на земното кълбо. МИРИАМ 93 извършва преводи на повече от 10 000 езикови комбинации.
Облеклата, които произвежда и предлага фирмата са много разнообразни, като: народни носии от различни области, театрални, карнавални костюми, промоутърски и рекламни облекла, униформи за работа, ученически униформи, мажоретни костюми, облекла за танци, облекла за заведения и хотели и специални за конкретен случай."Пен Силует" предлага и рекламни чанти, сувенири, шапки и други аксесоари . Върху всички облекла и аксесоари могат по желание на клиента да бъдат поставяни лога или надписи от щампа и бродерия. Екипът на фирмата може да Ви предложи дизайнерски решения за произвежданите и рекламирани от вас стоки и услуги, като Ви гарантира оригиналност и функционалност на изработените от нас облекла и аксесоари: ученически униформи, народни носии, мажоретни костюми, парадни мажоретни костюми, спортни мажоретни костюми, исторически костюми, рекламни и промоуторски облекла, облекла за танц, балет, класически балет, модерен балет, латино танци, ориенталски, азиатски, танци, спортни облекла, карнавални и сценични облекла, секси облекло, облекла под наем, аксесоари, услуги, грим, ситопечат, декори и художествен дизайн.
SystemCERT предлага услуги по сертификация в съответствие със стандартите за управление на качеството (ISO 9001) и безопасни и здравословни условия на труд (OHSAS 18001). Предлагат се и обучения и сертификация на лица, отговарящи за развитието и поддържането на системи за управление на качеството. Услугите са насочени към предприятия и организации от различен вид и големина. Компетентността на нашите сътрудници и партньори е гаранция за качество и успех.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.