download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 274/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Microinvest е водеща българска компания, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Компанията е лидер в областта на складово - счетоводния софтуер и системите за управление на малки и средни предприятия. Сред основните принципи на компанията е създаването на лесни за използване и поддръжка продукти на достъпни цени и с богата функционалност. Продукти с марката Microinvest се използват от над 40 000 клиента в повече от 10 страни – сред тях са министерства, големи предприятия, частни фирми с различен обем на дейност и огромен брой малки фирми и частни клиенти. Едновременно с това Microinvest успява да предложи качествено обслужване на всички заявки за поддръжка и корекции, без значение от произхода им.
Ремонт и профилактика на прахосмукачки Рейнбоу (Rainbow). Консултации. Продажби на машини, консумативи и аксесоари.
Фирма Veger rent a car оперира с голям брой автомобили, по - голямата част от които са произведени през 2008 и 2009 година. Нашата политика е насочена към предлагането на качествено и коректно обслужване. Когато организираме Вашето пътуване, ние ще вземем предвид желанията и предпочитанията Ви, така че да се чувствате комфортно и приятно. Veger rent a car прави индивидуални оферти за всеки свой клиент според неговите изисквания. Доверете се на нас и се наслаждавайте на удобно и спокойно пътуване.
Строителна фирма ES.TI. ЕООД извършва ниско и високо строителство от основи до ключ по Европейски стандарт до 40.000кв. м. Управител за България: Стефан Тенев - 0886 339 195, Мирослав Енчев - 0896 555 511; e-mail: Sttenev@abv.bg Управител за Гърция: Стефан Тенев - 0030 6972405868; Васили Бантитис- 0030 6932484840 e-mail: vasilibantitis@abv.bg гр. Aтина, ул. Арастотелос 121, ет.1, ап. 3
АФА ООД е най-голямата компания в България за одиторски, данъчни, правни, счетоводни и консултантски услуги.
Фламинго Шипинг ЕООД е с основна дейност корабен и карго брокераж, чартиране на кораби, корабно агентиране, митническо представителство сухопътен транспорт, а в резултат на нарасналите изисквания на своите клиенти и въздушен транспорт. Специалисти с доказан над 10 годишен опит, както и необходимата квалификация в сферата на морския транспорт се грижат за безпрепятсвената доставка на вашите товари до всяка точка на света, специализирани в транспорта и обработката на военна продукция със и без клас на опаснст. Фламинго Шипинг ЕООД може да ви предложи транспортна схема от натоварването при производителя до доставянето на товара до крайния получател. С широката мрежа от контакти с корабособственици и товародатели и техните брокери Фламинго Шипинг ЕООД може да отговори на високите изисквания на своите клиенти - товародатели за намиране на подходящ транспорт на конкурентни цени за техните товари по море и корабособственици за намиране на подходящите товари от и за всяка точка на света. В продължение на добрата си работа като брокери и доказания професионализъм, голяма част от корабособствениците номинират фирмата за корабен агент на различни по вид и тонаж кораби, товарещи и разтоварващи в българските пристанища с различни товари - цинк, гипс, полиетилен, метали, въглища, IMO и много други. Широкият спектър на обработвани товари съчетан с дългогодишен опит ни дават увереността и самочувствието, че предлаганите от нас услуги са с високо качество и на конкурентни цени, съобразени с пазарната конюнктура.
"Екстенза Уеб Дивелъпмънт" ООД е специализирана в разработване на уеб сайтове и уеб приложения, достойни да изградят отличаващо се и значимо уеб присъствие, което да ви отличи от вашите конкуренти. Предоставяните услуги са изработка и поддръжка на уеб сайтове (мултимедийни, корпоративни, презентационни и др. ) и уеб приложения, SEO, интернет магазини, рекламни банери и други съвременни уеб услуги.
Счетоводни услуги, организиране на счетоводна отчетност и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закон за счетоводството.
Фирма "Маринкови 2009" ООД е създадена в началото на 2009 г. Дейността ни е разнообразна, като основно сме се съсредоточили върху услугите в ИТ сферата. Ние предлагаме на нашите клиенти уеб дизайн с атрактивно оформление и според изискванията им. Онлайн обществото може да се довери на качествените преводи, както на стандартните езици английски, немски, руски, така и преводи от и на японски.
Пътна помощ и репатриране на тежко катастрофирали автомобили. Безплатно по застраховка "Каско".

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.