download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 268/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Застраховане и продажба на автомобили.
Предлага почивки, екскурзии в България и в чужбина, морски и речни круизи, самолетни и автобусни билети за цял свят, за нискотарифни и чартърни полети, хотелски резервации в България и в чужбина.
КОРПУС ДИЗАЙН СТУДИО ЦЯЛОСТНО КОРПОРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА ДИЗАЙН И РЕКЛАМА Марката Корпус дизайн студио е създадена с идеята да предложи качествена услугата в печатната и Интернет реклама, а това за нас е: начин на обслужване и спокойствие за клиента, адекватни, бързи и опитни решения, спазване на срок и поемане на отговорност, отношение към проекта и проблемите около него, вътрешна и външна комуникация и най-вече любов към работата, която вършим. Корпус Дизайн Студио обединява всички продукти и услуги на печатната и Интернет реклама. Графичен дизайн, разработване на лого и изграждане на идентичност. Стратегия за реклама с ясни цели. Кампании, базиращи се на реклама със силни послания. Концепция и дизайн на всички материали за реклама. Дизайн и обслужване на търговска марка. Дизайн на опаковка и етикет за Вашия продукт. Външна реклама и пространствен дизайн. Печатна реклама. Контрол на качеството, полиграфия, предпечат и печат. Уеб дизайн и програмиране на фирмен сайт. Уеб дизайн и програмиране на електронен магазин. Уеб дизайн и програмиране на информационен портал. Уеб дизайн и програмиране на онлайн каталог. Дизайн и програмиране на уеб базирани бизнес системи. Дизайн и програмиране на мултимедийни презентации. SEO – оптимизация на уеб сайт. Стратегии и кампании за интернет реклама.
"Теменуга"- Недвижими имоти, покупко-продажби, наеми, управление, инвестиции, бизнес имоти, офиси, офис сгради, магазини, търговски центрове, хотели, индустриални имоти, складове, заводи, фабрики, логистични центрове, жилища, ново строителство,къщи, вили, терени, парцели, земеделски земи, промишлени сгради, фабрики, складове, проектно консултиране в София и страната.
Детективска агенция 'Нощно око". Издирва, вижда, чува, заснема... Българска асоциация на частните детективи. Кои сме ние? От кога работим? Има ли в България истина и яснота по всички ...
Европейски Мениджмънт Център е водеща обучаваща и консултантска фирма в областта на мениджмънт подготовката на българските фирми и организации и работи в сътрудничество с водещи европейски институции. ЕМЦ предлага актуални тренинг програми и цялостни практически решения за бизнеса, чрез квалификация и професионално развитие на човешките ресурси.
Абонаментни и еднократни компютърни услуги, компютърно обслужване по домовете и офисите- 0894 700 233, IT експерт Д. Георгиев. Компютри, лаптопи, монитори, ремонт на компютри , ремонт на лаптопи , ремонт на монитори, компютърна помощ, компютърно обслужване, компютърни ремонти, инсталация на уиндоус, преинсталация на уиндоус, чистене на вируси, възстановяване на данни, инсталиране на програми за работа, инсталация на лаптоп, компютърна поддръжка, поддръжка на компютри и компютърни мрежи, изграждане на жични и безжични мрежи, настройване на рутери, модеми, мрежи и др.
Рекламна агенция - ПУЛС Варна -PULSE Varna, външна и печатна реклама, графичен и Web дизайн, фотография, логотипи, сувенирна, предпечат.
В прохладата на планината, достатъчно отдалечено от суматохата на града, ще ви посрещне малък, спокоен и уютен хотел. На влизане в гр. Пещера ще ви предложат удобствата, за които си мечтаете - луксозно обзаведени стаи, външен басейн, шикозен ресторант, конферентна зала и СПА комплекс. Хотелът разполага с 14 двойни стаи, 2 студиа и апартамент. Ресторантът е модерно и стилно оборудван и предлага превъзходна национална и световна кухня. Напълно оборудвана конферентна зала за 60 човека, подходяща за провеждане на семинари, обучения и конференции. На своите гости хотелът предлага още градина и открит басейн с шезлонги, масички и чадъри, както и СПА комплекс - джакузи, сауна, парна баня и център за масажи.
ПЛАВЕР ООД е специализирана фирма в монтажа на системи за сухо строителство, предлага проектиране, доставка и монтаж на окачени тавани и цялостни интериорни решения, гипсокартон KNAUF, RIGIPS, Nordgips, ABS, леки преградни стени, топлоизолации, PVC облицовки, сертифицирани и одобрени от ДНСК, декоративни мазилки, интериорни бои и мазилки, OIKOС, повдигнати инсталационни подове.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.