download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 265/296 (2956 фирми общо)следваща >>
АЛП БГ ЕООД е създадена през 2005 година и работи на територията на град София и област. Основната ни дейност е монтаж на топлоизолация по алпийски способ, както и от скеле. Фирмата разполага с група от алпинисти с висока професионална квалификация, необходимата екипировка, машини и комуникационно оборудване, осигуряващи качество при монтажа и безопасност на работното място, бригада монтажисти на топлоизолация от скеле, бригада с дългогодишен опит в областта на сухостроителни системи от гипсокартон за стени и тавани. За всички наши обекти предоставяме договор и гаранция за качество.
Унищожаване на хлебарки и други насекоми. Борба с гризачи - плъхове, мишки и др. Бран Инсект - борба с вредителите в търговски и битови обекти. Фирмата унищожава хлебарки с препарати от последно поколение. Гарантираме за качество и коректност. Третираме против всички видове хлебарки в България.
Хотел "Райски кът" се намира на 4км от гр. Калофер в местността "Паниците", на 150км от София, и е изходен пункт за връх Ботев и най-високият водопад на Балканите "Райското пръскало". Граничи с Национален Парк "Централен Балкан" и резерват "Джендема".
Служба по трудова медицина.
Китайски ресторант "Пекин"- китайски специалитети, традиционна и модерна китайска кухня.
Предлагаме широка гама от нови, икономични и луксозни автомобили под наем за София и България. Възползвайте се от актуалната ни промоция и вземете рентакар съобразен с Вашите персонални изисквания. В сайта на Омега рентакар можете да намерите лесна онлайн резервация.
Флагове, знамена, флагчета, награди.
Отдаване под наем на коли, имоти, яхти, къщи, апартаменти, мотори и всякакъв вид услуги.
Вила LIFE, с. Керени се намира на 3 км от гр.Трявна. Живописни гледки към Бузлуджа, Шипка и Ботев връх, автентична старинна атмосфера и чист въздух. За Вашето удобсво вила LIFE предлага 4 стаи с 4 двойни и 4 единични легла, общо 12 човека, кухня и дневен тракт с камина, 2 модерни бани, лятна градина с райграс, с пещ и барбекю, вътрешен паркинг за 4 коли.
Фирмата се занимава с развиване и поддръжка на специализирани интернет портали: -портал за хранително-вкусовата промишленост - www.hranite.eu, -портал за автомобилната индустрия - www.avtomobilen.eu, -портал за хотелиери, ресторантьори, проектанти, инвеститори - www.horemarket.com. Реклама, предпечат, дизайн, сувенирна и интернет реклама - www.reklamnimateriali.eu

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.