download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 269/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Проектиране, изграждане и поддръжка на електрически и слаботокови мрежи. Системи за сигурност. Орган за контрол на електрически уредби, микроклимат и вентилационни уредби.
Архитектурна дейност, проектиране, узаконяване, градоустройство.
Агенция за недвижими имоти.
Студио "Капител" е архитектурно бюро занимаващо се с: -проектиране, изработване и одобряване на инвестиционни проекти по всички части и урбанистични решения; -експертизи на имоти, сгради и съоръжения; -въвеждане в експлоатация на сгради; -осъществяване на инвеститорски контрол; -изработка и одобряване на проекти за "външни връзки"; -процедиране на градоустройствени изменения; -промяна на отреждане на терени.
Фирмата се занимава с производство на метални врати, покривна ламарина, yлуци, водосточни тръби, поли, челни обшивки, скоби и др. Поддържа на склад профилни тръби, шини, черни и поцинковани тръби, СО, ГВ винкели, швелери, черни и поцинковани ламарини, арматурно, бетонно желязо и заготовки, арматурни мрежи и др. Рязане и огъване на ламарина по спецификация на клиента и други услуги.
Фирма ЛазерГрав е специализирана в лазерното рязане и гравиране на широка гама от материали: плексиглас, пластмаса, двуслойни плоскости, стъкло, дърво, гума, плат, кожа, хартия, картон, камък и др. Фирма ЛазерГрав предлага гравиране на рекламни материали: химикалки, запалки, визитници, бележници, портфейли, ключодържатели, стъклени и керамични изделия, дървени предмети. Изработваме рекламни табели, табелки за врати, табелки за пощенски кутии, детайли от плексиглас, баджове с нестандартна форма, ключодържатели, шаблони, декоративни орнаменти и др.
Нашите предложения към Вас: СПА и медицински туризъм, конгресен туризъм - конферентен консултант и организатор за провеждане на международни събития и прояви. Корпоративно обслужване, ваканционен туризъм, специализирани програми. Тематични турове в България: класически, културен, винен, еко- и селски, ловен, хазартен туризъм, голф туризъм. Екскурзионни програми в чужбина, транспортни услуги. Продажба на самолетни билети за цял свят, самолетни и автобусни чартъри, луксозни микробуси и автобуси за трансфери, рент-а кар.
Престиж 2007 ООД е специализирана в професионално, абонаментно почистване на домове, сгради, офиси, хотели, както и в продажбата на професионална почистваща техника, пароструйки, водоструйки, професионални почистващи машини, почистващи препарати и др.
Фирма за професионално почистване на сгради след строително - ремонтни работи, комплексно почистване на домове, офиси, заведения, хотели. Работи с машини на утвърдените марки: Henkel-Ekolab и Lavor. Препаратите с които почистваме са съобразени с настилката и вида на замърсяването. Работим с фирмите: TANA, Henkel-Ekolab, Buzil, Kiter. Персоналът ни е предварително обучен, работи бързо и качествено.
КОПИРЕН ЦЕНТЪР И МАГАЗИН ЗА ОФИС КОНСУМАТИВИ. При нас ще намерите голямо разнообразие от канцеларски материали и касети за принтери. За Ваше улеснение предлагаме и ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА по КАТАЛОГ. Така Вашият офис ще е снабден с всички консумативи, офис обзавеждане, напитки и др. и на най- ниски цени. В КОПИРЕН ЦЕНТЪР АРОНИЯ 2 разполагаме с най-модерната дигитална техника, за високоскоростен цветен и черно-бял печат, за висококачествено широкоформатно копиране, принтиране и сканиране, фотографско качество до широчина на листа 60''/152 см./. Плотираме от всички видове програми / DWG, PLT, PDF, JPEG, TIF, Corel DRAW X3, OFFICE 2007……/. По Ваше желание получавате вашите поръчки в завършен вид (изрязани, сгънати, подлепени, комплектовани, подвързвани...), при това възможно най-бързо. Изработваме рекламни материали, брошури, визитки, печати и фактури – и всичко това тук, на място.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.