download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 113/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Проектиране, доставка и монтаж на индустриални стелажи и системи за складиране на стоки. Специални складови системи. Представителство на италианската фирма Мetalcoop s.c.a.r.l. за територията на България. Системи за магазинно обзавеждане - cупермаркети, магазини – от всеки тип, аптеки, касови места. Метални гардеробчета за съблекални. Електроматериали. Непромокаеми облекла. Design, supply and installation of industrial shelves, system and solution for storage. Shop fitting systems- supermarkets, shops – any sales point, pharmacy, cash desks. Metal locker. Electrical installation materials. Impermeable clothing
Продажба на богата гама климатици, проектиране, монтаж, демонтаж, сервиз и Изгоден лизинг.
Фирмата се занимава с производство на AL и PVC дограма, стъклопакети, довършителни ремонтни деиности, търговско обзавеждане. PVC прозорци и врати.
Консултантска дейност в строителството. Строителен надзор. Оценка на инвестиционни проекти. Проектиране.
Търговия с недвижими имоти.
Търговска дейност от свое име и за своя сметка с ламарини с покритие- поцинкована, алуминизирана, алуцинк, галвалюм, ПВЦ на поцинкована основа. Надлъжно и напречно рязане на рулони. Същото за кухи безшевни и заварени тръби и профили-черни от ГВ, СВ и с покритие-поцинковани, алуминизирани и нръждаеми. Производство на профили на ролкоогъващи машини като профилите за сухо строителство, колове за огради и лозе, европрофили и др.
Произвежда дръжки за метли, лопати, кирки, тесли, брадви, мотики и др. Фирмата изработва и дръжки по дадена поръчка от клиента. Произвежда евро палети.
Производство на материал за външни PVC ролетни щори. Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма.
Търговия на едро и дребно с резервни части за дизелови двигатели тип ПЕРКИНС Д3900К, Д2500К, електрокари,мотокари, сервизно годишно обслужване на адрес, транспортни услуги до 10 тона, стрителна монтажна дейност по системите за сухо стрителство.
Производство на: каменинови, киселиноустойчиви изделия - тухли, плочки; каменинови тръби и фасонни части за тях; тротоарни плочи.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.