download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 103/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Обзавеждане на хотели и ресторанти: стъкло, кристал, порцелан, прибори за хранене, кухненска посуда, барови аксесоари, всичко за шведската маса, домакински артикули и др.
Висококачествен водоустойчив шперплат размери: 2440 х 1220 х 21 мм : 2440х1220 х 18 мм; двустранно каширан с хидрофобна хартия с маса 165г/м2; висококачествени хидрофобни фенолови лепила. Цени 816 лв. за 21 мм и 840 лв. за 18 мм.
Производство на мебели от стъкло и огледало. Изработка на маси и плотове за маси от плоско и огънато стъкло с различни кантове и цветове. Огледала с фасет или кант по модел на клиента. Стъклени витрини и барплотове. UV лепене на стъкло-стъкло и стъкло-метал. Монтаж на огледала за дома, магазина, хотела по системата LOHMAN Германия.
Фирмата се занимава със строителство, ремонти, озеленяване - вътрешно и външно, градинско обзавеждане, внос и изработка на мрамор, гранит, варовик, изкуствени камъни, собствени бази, жп транспорт, пилони за знамена, декоративни отливки от черни и цветни метали за интериор, прахово боядисване по RAL, поцинковане.
Кърти, сваля дограми и решетки, зидария, ВиК услуги и др.
Фирмата предлага Винилполиуретанова настилка за под от шведската фирма "Tarkett" с доставка и монтаж. Таркет е световен лидер в сферата на подовите настилки, чието качество отговаря на високите изисквания за хигиена и функционалност приети в Европейския съюз. Настилките отговарят на стандартите ISO 9001, ISO 14001. Приложими са навсякъде - в промишлени и обществени сгради, производствени помещения. Изключително подходящи са за помещения от хранително-вкусовата промишленост, тъй като няма фуги, изключително лесно се поддържя, нечистотиите трудно полепват, понеже е антистатична, подсилена е с PUR, което позволява монтирането и на 90 градуса наклон. Различните колекции индустриални настилки са разработени със структура, покриващи различните изиксвания при фармацефтична и хранително-вкусова промишленост, транспортния сектор и т. Н. Антихлъзгащи, лесни за поддръжка, износоустойчиви и хигиенни подови покрития.
Всичко за вашият паркетен под. Монтаж, циклене, полиране и лакиране на масивен паркет. Монтаж на ламиниран паркет.
Официален представител на GEBERIT-Швейцария и IMPERBEL-Белгия: - вградени и открити WC казанчета, трислойни тръби за водопровод, HDPE тръби за канализация, смесителни батерии и автомати за писоар с фотоклетка; - хидроизолационни мембрани, хидроизолационни материали, бои, лакове, грундове.
Дизайн и производство на висококачествени асансьорни, архитектурни и мебелни огънати стъкла.
Алпремонтстрой ООД извършва топлоизолации, хидроизолации, саниране, монтажи, външна реклама, различни строително-ремонтни услуги, курсове за строително-монтажни работи по метода на въжения достъп. Извършва горепосочените услуги на територията на цялата страна. Услугите са изцяло съобразени с изискванията на клиентите.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.