download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 88/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Продукти и услуги за водопроводни, отоплителни и електро-инсталации.
Комплекно строителство на сгради - административни, жилищни, хотели, хотелски комплекси на територията на цялата страна.
Ремонт и монтаж на всички видове парни и водонагревателни котли и отоплителни инсталации. Резервни части и нестандартно оборудване за парни котли. Монтаж на абонатни станции, паропроводи и тръбопроводи.
Внос на аксесоари за бани, кухни, хотели и огледала Официален представител на марката AY ROHE за България. Масивен месинг с 18 микрона хром никелово покритие. Над 2000 артикула. За всички продукти 7 години гаранция.
Изработка и монтаж на алуминиева дограма. Сухо строителство.
Монтажни автомати за различни типове детайли по задание на клиента. Захранваща техника - вибробункери, виброшини, ротационни захранващи устройства, магазинни захранващи устройства, манипулатори и хващачи. Ориентиране на детайли по задание. Опаковъчна техника. Сортиране и окачествяване на детайли. Дозиращи устройства. Лентови и ролкови транспонтьори. Нестандартни технологични машини. Производство на корнизи.
Монтажни автомати за различни типове детайли по задание на клиента. Захранваща техника - вибробункери, виброшини, ротационни захранващи устройства, магазинни захранващи устройства, манипулатори и хващачи. Ориентиране на детайли по задание. Опаковъчна техника. Сортиране и окачествяване на детайли. Дозиращи устройства. Лентови и ролкови транспонтьори. Нестандартни технологични машини. Корнизи.
Направа на отоплителни инсталации с котли или камини с водна риза от 10 до 35 kW. Системи за управление на топлоподаването. Изработка на отоплителни и водопроводни инсталации с медни тръби на цени на полипропилен и полиетилен.
Алумуниева и PVC дограма, интериорни решения, парапети, огради, врати, облицовка, изолация външна и вътрешна, бояджийски услуги, производство на инкубатори и сервиз, охранителни ролетки, PVC щори, паркет и ламинат, цикли и лакира.
Фирмата изпълнява проектиране и строителство на сглобяеми къщи с дървена скелетно - гредова конструкция по системата на сухото строителство. Къщите ЕКОЗИД се отличават с високи технически показатели, здравословност на обитаване, изключително кратки срокове на изграждане и живот над 100 години. Свободата на архитектурните решения обуславя приложимостта им, както в градска среда, така и в курортни селища или райони, ориентирани към селски туризъм.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.