download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 81/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Търговия с монтажна полиуретанова пяна, силикон за стъклопакети (вкл. полисулфид), чистител. Представител на Illbruck-Холандия. Търговия с мазилки, бои и латекси. Възможност за оцветяване в 10000 цвята.
Добив, обработка и търговия със скално-облицовъчни материали. Фирмата притежава собствени кариери и фабрика. Произвежда слабове, плочи, плотове, первази, облицовки, настилки и други изделия от врачански варовик и мушелкалк.
Интериорен текстил - пердета, дамаски, шалтета, кърпи, салфетки и др. Комплексно обзавеждане на хотели.
Официален дистрибутор на Габровница АД, с. Горно Сахране на ламинирани плоскости, МДФ, шперплат, панели от МДФ за врати. Производство на интериорни врати.
Внос на клинкерни изделия, павета, облицовачни плочи, окачени фасади, семена за цветя.
Инженерингова дейност, проучване, проектиране, разработка, доставка, комплексно изграждане на оптични кабелни линии. Строителство и монтаж на комплексни съобщителни и електро обекти.
Уплътнители, силикони: санитарен, универсален, за стъкло, за аквариуми, масло и термо устойчив, неутрален; Полиуретанова пяна, лепила, китове за дърво и зидария, спрей бои, препарати за отстраняване на боя, уплътнителни ленти за дограма, аксесоари.
Професионално почистване на офиси, хотели, обществени сгради, търговски обекти и фамилни домове БЛЯСЪК-Янита.
Извършва: графичен дизайн и изработка на вашата реклама; печат и предпечатна подготовка /визитки, дипляни, табели, надписи, каталози и др./; реклама в ИНЕРНЕТ и изработване на Уеб сайт /индивидуални проекти и разработки за всеки клиент/; изработване на рекламни надписи и табели; професионално видеозаснемане и видеомонтаж; музикално озвучаване с професионални апаратури и DJ.
Голямо разнобразие на декоративни риби, водни растения, храни и аксесоари. Изработка, оборудване, аранжиране и подръжка на сладководни и морски аквариуми.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.