download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 92/208 (2080 фирми общо)следваща >>
• Промишлено и гражданско строителство • Довършителни строителни дейности • Производство и монтаж на Al и PVC прозорци, врати и конструкции • Индивидуално проектиране, производство и монтаж на мебели
Проектира, изработва и монтира печки тип камина, горивни камери за вграждане за отопление с горещ въздух и водна риза. Камините с топъл въздух са с мощност от 9 до 26 kW и могат да отопляват помещения до 170 кв. м. Камините с водна риза са с мощност от 9 до 40 kW, а отопляемата площ е до 380 кв. м.
Сервиз и ремонт на бетонови центри BAUKEMA. Производство и продажба на всички части от механичната система и пневматиката. Рециклиране на стари бетонови центри.
Производство на елегантни алуминиеви рамки за постери, фотографии и т. н.
Ландшафтна архитектура, озеленяване - интериорно и екстериорно, проектиране, изграждане и поддържане на нови и същесвуващи зелени площи и градини, градинско озеленяване, засаждане на българска и вносна растителност, аранжиране на офиси и домове, градинска мебел, скални кътове, водни площи, беседки, шадравани, кашпи, градински фигури.
Кофражна техника NOE: 50-годишна немска традиция в кофражостроенето. 30 години присъствие на българския пазар. Кофражи за стени, плочи и греди, подпори, инвентарни дървени греди H20, скелета, матрици за релефен и видим бетон.
Аустротерм предлага на българския пазар топлоизолационни плочи от експандиран полистирол EPS, които се произвеждат в България, фирмата предлага фасадни профили и топлоизолационни плочи от екструдиран полистирол XPS, производство на завода на Аустротерм в Австрия. Фирма Аустротерм е вече позната в България. Навлизането на българския пазар започна още през 1998 година чрез сестринската фирма Баумит България със седалище гр. Елин Пелин.
Поектиране и изграждане на архиви и складови стопанства, автоматизирани архивни и складови системи, сортировъчни и дистрибуторски центрове. Стационарни и подвижни стелажни системи за палети, стоки и документи. Вертикални карусели и лифтови съоръжения за архивни и складови нужди. Дистрибуторски и сортировъчни центрове. Транспортни пътища, сортери, автоматизация и управление. Транспортни и складови колички, аксесоари и елементи. Специализирани метални шкафове за документи, чертежи, облекло и инструменти. Индустриални работни места. Партньори – META, Otto Kind, Hanel - Германия, Foster - Австрия.
Производство на балюстри, колони, ръкохватки. Аранжиране на тераси, стълби, огради. Безплатна доставка в срок до всяка точка на България.
Услуги за паркет - циклене, лакиране, редене, фугиране, изобщо всичко за паркета.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.