download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 96/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Проектиране и производство на мебели по поръчка за дома и офиса от висококачествени материали. Продажба на уреди за вграждане, бяла, аудио и видео техника, климатични системи.
Проектиране, изграждане, оборудване, поддръжка и химикали - за басеини, финландски сауни, хидромасажни вани. Хидроизолационни материали. Добавки за бетони. Изкуствени скали. Фонтани.
Фирмата се занимава със сухо строителство: окачени тавани, системи за сухо строителство от гипсокартон, гипсофазер, циментокартон и PVC облицовки. Топлоизолации с XPS и EPS, саниране на сгради.
Фирмата монтира качествени окачени тавани, преградни стени и предстенни облицовки за своите взискателни клиенти, като предлага разнообразие от интериорни и екстериорни решения. През последната година са създадени и отделнни направления, които доразширяват основната дейност в областта на ВиК, ел. инсталации, твърди стенни и подови вътрешни облицовки. Декострой ООД се специализира предимно в изграждането на обекти като офис сгради, хотели, банкови салони, търговски центрове и др., като по-малка част от дейността (между 30-35 %) е насочена към изпълнение на обекти с индивидуален и специфичен дизайн, като еднофамилни къщи, обекти за обществено хранене, представителни офиси, магазини, обществени и жилищни сгради. В резултат прилагането на най-модерните технологии е постигнато най-доброто съотношение между цена и качество на предлаганите услуги.
Производство на изделия от мек полиуретан и седалки за микробуси, автобуси, меки форми за тапицирана мебел и др. Изработка на калъпи за отливане на полиуретанови изделия по модел на клиента. Производство на изделия от стъклопласти - мивки, тоалетни чинии, модулни тоалетни за ЖП вагони, покрив на руски джип, стъклопластови модули за микробуси. Производство на микробусни седалки. Производство на метални изделия от тънкостенни тръби и профили. Претапициране на мека мебел. Производство на изделия от полимербетон - различни видове тротоарни и декоративни плочки и орнаменти.
Производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма със стъклопакет.
Производител на интериорни врати от MDF и масивна дървесина. Изработване на еднокатна и двукатна масивна дограма със стъклопакет. Хотелско и кухненско обзавеждане.
Изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма.
Фирмата извършва: - Строителство и проектиране на хидромелиоративни и хидротехнически обекти като язовири, напоителни и отводнителни системи и всички видове съоръжения, осигуряващи експлоатация на цитираните обекти, корекции на реки и дерета; - Проектиране и строителство на граждански и промишлени сгради и складове с различно предназначение; - Консултантски услуги; Техническо управление на строителни обекти; Проектиране и строителство на дъждовални системи, повърхностно и подземно капкуване; Проектиране и строителство на отводнителни системи с предназначение: обезсоляване на почвите и подобряване на почвеното плодородие; Проектиране и строителство на кравеферми, овцеферми, птицеферми, както и съответните преработвателни предприятия /мандри, кланици и т. н./; Проектиране и изграждане на обекти на хранително-вкусовата промишленост; Проектиране и строителство на питейно външно и вътрешно водоснабдяване и канализация, както и пречиствателни станции за отпадъчни води; Проектиране, изграждане и експлоатация на ДЕПА за неопасни отпадъци от битова и промишлена дейност; Изработка, монтаж, ремонт и укрепване на парапетни ограждения, свързани с организацията на движение в населени места; Монтаж, ремонт и укрепване на пътни знаци и еластични огради за улици и пътища. Разполага с пълна гама строителна механизация и транспорт – багери, булдозери, автогрейдер, валяк, товарачна техника, автобетонпомпа, автобетоновози, автокранове, бордови коли, самосвали, тежкотонажно ремарке; подвижни работилници с възможности за заваръчни и други ремонтни дейности; високопроизводителeн бетонов завод – в с. Ръжево Конаре, ТМСИ за производство на инертни материали, цех за метални изделия и конструкции, дърводелска работилница, авторемонтна работилница, база за производство на бетонови изделия, оторизирана /лицензирана/ строителна лаборатория.
Изключителен представител за България на водещия италиански производител OIKOS Srl. Екологично чисти декоративни бои и мазилки на водна основа. Интериорни и екстериорни решения. Целта на компанията е да помогне на архитекти, инвеститори, строители и изпълнители, предлагайки им качествени и разнообразни продукти, компетентна консултация и техническа поддръжка - всичко с цел постигане на качествено строителство с пълноценна реализация на дизайнерските идеи.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.