download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 100/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Стоманени въжета, стоманени телове и гвоздеи. Производител на сапани и оградна мрежа, стъклени тухли, такелаж (шегели, кламфи, куки).
Охранителни ролетки, метални конструкции, дограма, прахово боядисване - стандарт по RAL, гаражни врати, навеси щори, ролетни щори, изграждане на външни фасади с etalbond и dibond.
Търговия със строителни материали, ел. уреди, бои и лакове, домашни потреби.
Създадена през 1992 г. с предмет на дейност изграждане на промишлени и битови газови инсталации. Има реализирани промишлени обекти в Русе, Разград, Ловеч, Монтана, Ст. Загора, Г. Оряховица и над 500 битови газови инсталации в цялата страна. Строителство на сушилни за билки и тютюн, с природен газ и пропан бутан, изграждане на ВиК инсталации и компресорни инсталации за промишлеността. Разполага с високо квалифицирани мобилни екипи за работа във всяка точка на страната. Фирмата разполага със земекопна и товарачна техника. Предлага и реализира решения за отопление на битови и промишлени обекти.
Архитект Р. Василиева - комплексно проектиране, консултантска дейност, експертизи, архитектурен дизайн, интериор.
Внос и търговия с естествените камъни туф, фелзит, травертин и базалт. Фирмата предлага необработени скални късове, както и шлайфани плочи по размер. Незаменими материали за външни и вътрешни облицовки, широко приложими при вентилираните (окачени) каменни фасади.
Хидрогеоложки и инженерно геоложки проучвания за всякакъв вид строителство; разрешителни за водоползване от подземни и повърхностни води; проекти за добив и санитарно охранителни зони; проучване на кариери за строителни материали; екологични оценки и ОВОС; стабилитетни оценки; проектиране и изграждане на водовземни съоръжения.
Изработка, доставка и монтаж на AL, PVC и дървена стъклопакетна дограма; интериорни врати (МДФ - фурнирован, ламиниран, гладък, щампован, шпервани, фазерни); обзавеждане от ламинирано ПДЧ и фурнир.
Електроника, машиностроене, обзавеждане.
Строително-монтажни и ремонтно-възстановителни работи, включително проектиране, производство и монтаж на метални конструкции и нестандартно оборудване, отоплителни инсталации и централи, хладилни инсталации, тръбопроводи, пречиствателни съоръжения; доставка и монтаж на технологично оборудване, съдове под налягане, подемно-транспортни машини и вътрешно заводски транспорт, резервоари за вода, газ, петролни и химически продукти; промишлено строителство по всички части.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.