download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 104/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Изработка и монтаж на българска алуминиева и немска пластмасова дограма Aluplast.
Н и Б е фирма с екип, изграден от професионалисти в строителната област. Ние предлагаме широка гама от техника и материали, които са изложени в складовата ни база. Ако се интересувате от кулокранове, скелета, кофражи, подпори, греди, машини за рязане на мрамор, машини за почистване на трислойно слепени дървени платна, циркуляри и бетонобърркачки ще ги откриете при нас. Скелетата, които предлагаме под наем и за закупуване са със сертификат, внос от Италия на фирма Goffi Jolly. Скелето задоволява всички настоящи европейски стандарти за безопасност.
ДЕКОССТРОЙ АД развива своята дейност в областта на сухото строителство /окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, сухи мазилки/ и свързаните с него допълнителни дейности /ОВИ, ВиК и ел. инсталации, подови настилки и облицовки, интериорни врати, дограма и др. дейности. Като доказателство за високо качество на работа и спазване на техническите изисквания е полученият от ДЕКОССТРОЙ АД сертификат № 032/02 от представителството на KNAUF – България.
ДЕКОССТРОЙ АД развива своята дейност в областта на сухото строителство /окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, сухи мазилки/ и свързаните с него допълнителни дейности /ОВИ, ВиК и ел. инсталации, подови настилки и облицовки, интериорни врати, дограма и др. дейности. Като доказателство за високо качество на работа и спазване на техническите изисквания е получения от ДЕКОССТРОЙ АД сертификат № 032/02 от представителството на KNAUF – България.
Макет ООД е производител на алуминиеви радиатори за парно отопление, лири за баня, разширителни съдове, колекторни кутии и алуминиеви отливки под налягане.
Продажби и услуги с автовишки и платформи. Строителство.
Продажба и търговия с всички видове строителни материали.
Производство на PVC дограма с профилите на DECEUNINCK -Белгия.
Строителство на Дъговидни Халета подходящи за производствени помещения, складове и др. Скорост на изработване: от 100 кв м до 200 кв м на ден. Цени: от 21 EUR до 27 EUR за 1 кв м застроена площ, в зависимост от поръчката. Дъговидните халета са идеалната индустриална сграда. Тяхното предимство е в обширното им закрито пространство, малкото им тегло, простият им монтаж на цена без никаква конкуренция и в кратки срокове. В основата на халетата е заложен процеса на студено огъване на поцинкована и покрита с PVC стоманена ламарина. От този процес се получават дъговидните профили, които се сглобяват в едно практично цяло. Халетата имат най-разнообразни приложения: складове, производствени помещения, автосервизи, покрити гаражи и т. н. Те предлагат най-икономичното закрито пространство и се строят бързо и качествено.
Доставка и дистрибуция на тръби и фитинги за ВиК от PVC, PP, PEHD. Чуждестранни партньори от Италия, Австрия, Германия и Полша.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.