download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 105/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Фирмата произвежда мебели от иглолистна дървесина: маси за хранене и холни - всякакъв размер и модел; бюра - ученически и компютърни; баварски комплекти; тв маси и шкафчета; легла и еднолицеви матраци от дунапрен и много други неща.
Произвежда PVC профили за външни и вътрешни ролетни щори, облицовъчни PVC панели, гранулат, шприцформи. Изработва и предлага висококачествена PVC дограма. Фирмата е сертифицирана по DIN EN ISO 9001:2000. Притежава развита дистрибуторска мрежа. Основна част от производството е за износ.
Производство на пенополиуретанови панели за хладилни камери, за строителни фасадни постройки, изграждане на тунели за шоково замразяване за плодове и зеленчуци, оборорудване чрез фасадните и преградни изолациоонни панели за млеко и месопреработвателната индустрия. Изграждане на сглобяеми къщички от панели-гипсофазерни, гипсофазер-металопласт или металопласт с пълнеж от полиуретан, което дава възмойност за топлинна изолация от околната температура.
Стеди Груп - говорители и тонколони VISATON / Визатон, Германия/ - изключителен представител за България. Говорители за домашни аудио системи - HiFi и High - End, тонколони; автомобилни говорители, компоненти, вата, шумоизолация. Таванни и стенни говорители за вашия офис, магазин, ресторант, сладкарница, хотел, медицински и фитнес център, конферентни зали, църкви и др.. Влагозащитени говорители за баня и сауна, кораби и лодки. Озвучаване и оповестяване на обекти: обществени сгради, болници, училища, хипермаркети, производствени халета, жп гари, басейни, солариуми и др. помещения. Озвучаване с тонколони и фонова музика; Системи за домашно кино. Проектиране на колони и филтри. Стеди Груп - Видеодомофонни системи по IP адрес; Цифрови, адресируеми и аналогови домофонни системи ( аудио и видео ), Разговорни / интерком уредби, контрол на достъп, заключване с чип, звънци и звънчеви табла, цифрови инсталации - GOLMAR / Голмар, Испания - оторизиран дистрибутор за България. Стеди груп - Видеонаблюдение, Болнични системи за сестринско повикване, Сигнално - охранителни системи и системи за сигурност - аларми, датчици, сирени, СОТ, електромагнити, насрещници, дроп болт, електромагнитни брави, автоматика за врати, управление и икономично осветление, кабели за охранителни и домофонни системи, за видеонаблюдение, електроуреди и ел. материали.
Проектиране, производство и монтаж на метални стълби - прави и вити, парапети, входни и покривни козирки с поликарбонат и стъкло и други нестандартни изделия от черни и цветни метали.
Настилка Мултикварц, саморазливни подове Мултикварц, полимерна мазилка Мултикварц. Внос на мека мебел от Италия и Германия. Внос на спални от Германия - изработени от масив и фурнировани плоскости. Вътрешни врати HUGA.
Покупко-продажби на недвижими имоти. Консултантски услуги. Маркетиране пазара на недвижими имоти. Менажиране на имоти. Организиране на строителни дейности.
ХДМ-ООД Немски ламиниран паркет и ламперия. Високо качество. Богата цветова гама. Промоция на ламиниран паркет: 16,90 лв М2 + безплатен монтаж + безплатна д оставка в района на Русе.
Професионална изработка и монтаж на външни светещи и несветещи реклами. Монтаж на топлоизолации само от качествени материали - многогодишна гаранция, продажба на мателиали - фирмен магазин Дианабад бл. 60. Хидроизолации на панелни фуги, плоски и други покриви с българския патент ИЗОМАКС - 10 години гаранция.
Фирма Новотехпром гр. Стара Загора е създадена през 1989 г. като търговска фирма. Първоначалната й дейност е свързана с внос на бензиноколонки, резервни части за тях и за хладилна техника. След 1996 г. фирмата насочва своята дейност към търговия на едро и дребно с резервни части за хладилна, климатична и енергетична техника. Днес фирмата разполага с модерен търговски център и две производствени бази Търговски център НОВОТЕХПРОМ се намира в югозападната индустриална част на гр. Стара Загора. Разполага с площ от 22 000 кв м, на които са застроени складове, магазини и офиси. Изложбената зала е 1 400 кв м и в нея са експозирани компоненти за хладилни и климатични инсталации, директен внос от реномирани фирми производители като: Bitzer, Danfoss-Maneurop, Copeland, Roller, Borasa, Behr, GEA - Ecobraze, Thyssen Bausysteme, Alco controls, CMT, SIARCO Refrigeration, Crompton Greaves и др. От всички показани експонати – хладилни агрегати, компресори, изпарители, вентилатори, хладилна автоматика, енергетична техника и др. фирмата предлага големи складови наличности. Производствена база 2 ГОЛЕШ се намира в североизточната индустриална част на Стара Загора, разположена на площ от 7000 кв м. В цеха за профилиране на ламарина е инсталирана линия за развиване, изправяне, рязане и палетизиране на ламарина от 8 до 12 тона на час при средна производителност 10,5 тона на час. Производствена база 3 ИНДУСТРИАЛНА се намира в южната индустриална част на Стара Загора на площ 20 000 кв. м, от които 15 000 е покрита. В производствения участък са монтирани: Линия за профилиране на ламаринени столици, Линия за валцуване на ламаринени профили тип Вълна, Линия за валцуване на ламаринени LT профили. Всичките технологични линии са комплексна доставка от Thyssen - Krupp – Германия.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.