download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 94/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Изработка, доставка и монтаж на алуминиева дограма. Строителни и ремонтни работи.
Специализирани в работата на труднодостъпни места по алпийски способ: топлоизолации, хидроизолации, почистване, монтажи, реклами. Предлага на клиентите работа само с качествени материали, съвременни решения и безупречно изпълнение на достъпни цени.
Проектиране, дизайн, изграждане и поддържане на дворни градини, декоративни настилки, скални кътове, декоративни водни площи, басейни. Проектиране и инсталация на специализирани, автоматизирани поливни системи. Директен внос на тревни смески, семена за цветя и зеленчуци, настилки за изкуствени водоеми, помпи, филтри, осветление, поливни системи, консумативи.
Транспорт и превоз 1 - 9 т. с падащ борд за София и страната. Хамали студенти, пренасяне на мебели, каси, пияна, опаковане, монтаж, коректност, фактури.
Фирмата е на пазара от 1992 г. Основната й дейност е производство и търговия с бетонови изделия, изграждане на огради, паркинги и тротоари с атрактивен дизайн, строителство и ремонти. Фирмата работи със собствени материали, както и с материали на клиента.
Предлага: хидро- и топлоизолации; алпинисти - работа на трудно достъпни места; миене на прозорци - хотели, банки, офиси и др.; подготовка и боядисване по алпийски способ на комини, виадукти, калкани или цели сгради; ремонт и реставрация на фасади; хидро- и топлоизолация по алпийски метод; участие в каскади и рекламни снимки и промоции, поставяне и поддръжка на транспаранти, билбордове и др.
ГЕОХИДРОКОНСУЛТ е частна консултантска и инженерингова компания, осигуряваща услуги в областта на геологията, инженерната геология, хидрогеологията и защитата и опазването на околната среда. Предлага пълен инженеринг в хидротехническото строителство. Изгражда водоснабдителни сондажи.
Оценка на инвестиционни проекти, строителен надзор.
Катерпилър / Caterpillar / - земекопни и др. машини - единствен дилър за България. Отличен сервиз. Оригинални резервни части и консумативи на склад.
Оргахим АД – Русе, въведе на пазара новата търговска марка DEKO Professional. Всеки един от продуктите в тази гама е рецептиран така, че да задоволи очакванията на професионалстите, за които резултатът от свършената работа, дълготрайността на покритието и производителността при работа са от съществено значение.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.