download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 89/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Акрилни тангенторни вани - бели и цветни, хидромасажни кабини със или без сауна, душ кабини, душ корита.
Проектира, произвежда и монтира парапети и ограждащи конструкции от месинг, хром и неръждаеми стомани. Парапети във вид на конструктор - богата гама унифицирани, лесни за сглобяване крепежни елементи, декоративни детайли аксесоари. Предлага универсална система на монтажни съединения. Системите от детайли тип Парапет представляват вид конструктор, съставен от голям брой унифицирани и лесни за сглобяване крепежни елементи и декоративни детайли. Чрез тяхното комбиниране е възможно създаването на широка гама конфигурации и проекти на парапети и ограждащи конструкции. Това прави продуктите лесни за транспорт, бързи за монтаж и сравнително евтини поради въведената система за серийно производство.
Строителство и продажба на апартаменти, еднофамилни къщи, офиси и магазини. Домът на 21-ви век.
Обработка и монтаж на изделия от мрамор, гранит, варовик - стъпала, первази, мозайки, камини, облицовки, настилки, паметници, корнизи, арки, декоративни елементи.
Доставка на задвижвания за гаражни, дворни, индустриални, линейни и секционни врати на Sommer-Германия. Вибромотори за бетонопроизводство - Брекон Германия.
Проектира, изработва и монтира всички видове битови и промишлени ел-табла и ел-инсталации. Сертифициран Орган за контрол от вид С за измерване на зануление, заземление, мълниезащита и изолация. Официален дистрибутор на електроапаратура АВВ- Германия.
Проектиране, доставка и изграждане на плувни басейни. Доставка и монтаж на сауни, джакузи, всички видове медицински вани. Проектиране и изграждане на аквапаркове и водни атракции.
Производство на аксесоари за сухо строителство. Главен дистрибутор на поцинковани профили за сухо строителство.
NEOPOR е продукт на BASF - графитен топлоизолационен материал на плоскости. Физическите параметри на NEOPOR го правят един революционен продукт от ново поколение, идеален за вътрешно, външно изолиране на подове, стени и подпокривни пространства топло- и шумоизолация на сгради, осигурявайки им непознат до сега ефект.
Консултантска дейност - оценяване на съответствието на инвестиционни проекти и/или упражняване на строителен надзор.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.