download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 99/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Неотерм ООД извършва проектиране, доставка и строителство на газо- и нефтопроводи, промишлени и битови котелни на природен газ и отоплителни инсталации. Фирмата осъществява сервиз и поддръжка на газово оборудване.
Консултанска дейност. Проектиране и изпълнение специални хидро и топлоизолационни проекти, дренажни системи, индустриални подови и стенни покрития, антикорозионна защита. Ремонт и изграждане на покриви, сухо строителство, довършителни работи и цялостно строителство.
Проектира и изпълнява интериорно и екстериорно озеленяване. Произвежда повече от 24 модела кашпи, кошчета, пейки, саксии. Изработва малки архитектурни форми в озеленяването. Цялостно поддържа зелени площи.
Доставяме апаратури за откриване на течове от водо, топло и газопроводи; апаратури за локализиране трасета на проводи и кабели под пкритие. Предлагаме още: -водомери за студена и гореща вода ДУ 15...500 мм.; - ултразвукови разходомери-25...6500 мм.; - газанализатор, газдетектори и газсигнализатори; -алкохолтестери; -други.
Доставка и монтаж на поликарбонатни плоскости от RODECA - Германия, хидроизолации от POLYFIN AG - Германия, светли куполи - LAMILUX - Германия.
Основната дейност е представителство на фирми производители на оборудване и съоръжения за водоснабдяване, газоснабдяване и експлоатация на такива мрежи. Предлага на българския пазар: - апаратури за откриване подземни течове от водопроводи и газопроводи - по ел. акустичен и корелационен метод; - апаратури за локализиране трасета на проводи и кабели под земята; - шумоанализиращи системи (логери); - металдетектори; - мобилни лаборатории за воднотехнически и газотехнически обследвания; - водомери за студена и гореща вода ДУ-15-500 мм - с визуално и импулсно отчитане - двойни водомери и др.; - ултразвукови разходомери - стационарни и преносими; - георадарни системи; - газдетектори, газанализатори и газсигнализатори за всички видове токсични и избухливи газове и за фреон и амоняк; - одорантметри; - тестери за алкохолни проби - други. Извършва услугите: откриване на течове от водопроводи, локализиране техните и на кабели трасета.
Алпинисти - строителни ремонти на труднодостъпни места. Топлоизолация, ремонт панелни фуги, ремонт фасади, реаклами, експертни оценки.
СМР по алпийски способ. Саниране. Топло и хидроизолации. Фуги. Ремонт и боядисване на фасади. Измиване каменни облицовки. Стъкломиенe.
Основен предмет на дейност-оборудване и изграждане на плувни басейни, водни атракции, тангенторни вани, сауни, парни кабини. Техника за ВиК и пречиствателни инсталации, за отходни води, корабна техника, дозираща и дезинфекционна техника. Гаранционна и следгаранционна поддръжка.
Проектиране, строителство, технологично оборудване на бензиностанции, търговия с подови настилки.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.