download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 91/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Строителство, проектиране, вътрешен дизайн.
Единственият български производител на изолационни материали от експандиран каучук ИЗОГОМАТЕРМ за всякакви тръбни мрежи с работни температури от -70 до 130 градуса по С, уплътнителни ленти, профили и въжета.
Предлага корпусна и мека мебел с отлично качество, красив дизаин и на достъпни цени.
Строителство до ключ. Специализирана бригада за В и К и парни инсталации. Електроспециалисти. Аварийни групи. 24-часова готовност, пълна екипировка.
Официален вносител на тръби и фитинги от полипропилен, РVС и полиетилен с марка VESBO - за изграждане на водопроводни, отоплителни и климатични инсталации в жилищни и обществени сгради, търговски центрове, офис-сгради, хотели, болници.
Водеща фирма в бранша строително тенекеджийство, куполи, кубета, арки, медни покриви, покриви от цинк и алуминий, куполи на църкви с златно покритие, немска технология, промишлен алпинизъм.
Националната строителна федерациа е сдружение с нестопанска цел на строителни фирми и производители, обединени в консорциуми на технологични принципи - проектиране, грубо, жилищно, промишлено, хидроенергиино и др. строителства, довършителни и ремонтни работи, строителен надзор, изпитване на строителни материали и изделия, управление на кризи, производители на сухи смеси и др.
Търговия с ел. материали, кабели, ел. апаратура, осветителна техника, пневматика и др. Фирмата е оторизиран представител на Schneider Electric. Ориентирана към промишлени предприятия, строителни фирми, хотели и към частните потребители. Инженерингов отдел. Изграждане на ел. Инсталаций, комутаций на табла, лабораторни замервания и консултаций по изграждане и внедряване на СУК, съгласно изискванията на стандарта ISO 9001:2000. Разполага със складови бази във Варна и магазинна мрежа в градовете Силистра и Разград.
Дограми - ПВЦ, Алуминий, окачени фасади, врати, прозорци, строителни материали, окачени фасади, качествени стъклопакети, стъкла, прозорци, Стройко, топлоизолация.
Самостоятелна консултантска фирма, специализирана в областта на недвижимите имоти и туризма. Основана през 1991 год. като наследник на дейността на Тракия, със собственик и управител Атанасиа Темелкова Найденова, настоящ управител на А & Т. Повече от 14 г. екипът обслужва клиентите (частни лица и организации) чрез задоволяване от една страна нуждата на клиентите от сигурност и просперитет, предлагайки възможности за печеливши инвестиции, а от друга от собствен дом, съчетаващ домашен уют, топлина и спокойствие. Работа с професионализъм, лоялност и коректност.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.