download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 102/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Ние сме единственото студио, което предлага интериор дизайн, архитектура и озеленяване направени и изчислени с помощта на тайните формули на фънг шуей. Предлагаме консултации при закупуване на застроен и незастроен имот. За всички, които желаят да започнат строеж на сграда изготвяме проекти с включен пълен фънг шуей интериор дизайн, както и фънг шуей анализ на двора около сградата. Приемаме поръчки за изготвяне на проекти по условия на клиента.
Индустриални подови покрития за различни натоварвания, саморазливни подове, импрегнатори, материали за поправка на бетонни повърхности - производство на фирма Panbex s.r.o. Чехия.
Матракс ЕООД е изключителен дистрибутор на италианската фирма Magniflex за България и Балканите. Magniflex е най-големият производител на латексови матраци в Европа. Опаковани по революционната ролонна технология те са единствени по рода си на пазара на матраци. Ролонната технология гарантира еластичността и хигиената им. С високото качество на предлаганите продукти фирмата има възможността да предложи на клиентите си условия за пълноценни и спокойни сън и почивка. Фирмата има възможности за удовлетворяването нуждите на хотели и други корпоративни клиенти, като съотношението цена-качество е на най-високо ниво.
АЛИСТЕРМ представя популярните немски марки PVC дограма REHAU и THYSSEN, както и здравата гръцката алуминиева дограма ELVIAL. Защо АЛИСТЕРМ? Фирмата монтира навсякъде на територията на София по всяко време, без почивни дни. Поръчки до 30 кв. м. се изпълняват за 6 дни през зимата и за 12 дни през лятото. Цените на дограмата в масовия случай са 75-175 лв./кв. м и включват взимане на размери, изработка, доставка, монтаж, демонтаж на страта дограма без съхраняването й. Примери са публикувани на фирмения сайт. Цените зависят от: 1. отваряемостта на прозореца /колкото по-малка е тя, толкова по-ниска е цената/; 2. марката и вида на профила /повечето камери и по-голямата дебелина на профила повишават топлоизолационните му свойства, както и цената на дограмата/; 3. типа отваряне /едноплоскостно, двуплоскостно, плъзгане/; 4. вида на обкова /немски, австрийски, гръцки/; 5. вида на стъклопакета /К-стъклото, както и тройният стъклопакет са много по-добри изолатори от обикновения стъклопакет 24 mm/. На фирмения сайт клиентът ще намери отговори на важни въпроси, свързани с избора на дограма. Ще разбере за видовете отстъпки и кратките срокове на монтаж, както и много друга полезна информация за дограма, витрини и аксесоарите към тях - щори, сенници, комарници, PVC и алуминиеви подпрозоречни поли и козирки. С АЛИСТЕРМ ще усетите удоволствието от дограмата!
Търговия на едро и дребно с уреди за дома - над 1000 артикула: бойлери, камини, камери за вграждане, готварски печки, аспиратори, перални, газови отоплителни уреди и др. Фирмата е генерален представител на българските производители Елдоминвест – Варна и Складова техника – Горна Оряховица. От 2001 г. притежава собствена търговска марка Diplomat.
Официален представител за България на френските мебели GAUTIER. Проектиране и комплексно обзавеждане на дома, офиса и хотела.
K&N - фирма за производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, комарници, интериорни врати, подпрозоречни дъски за Бургас и региона.
Фирмата развива дейност в сферата на търговията с части и материали за водопровод, канализация и отопление. Директен вносител на ППР (полипропиленови) тръби и фитинги. Директен вносител на ПВЦ и ППР за канал тръби и фитинги. Директен вносител на система от крепежни елементи LEIFELD. Директен вносител на сифони за вани и душ-корита, сифони за тоалетни мивки и биде, сифони за кухненски мивки, изливни мивки – аусгус и др. уреди клозетни казанчета за вграждане, модули за писоар, мивка, биде, подови сифони - VIEGA, FRANZ VIEGENER II – Германия. Директен вносител на GROHE – санитарни системи за вграждане– Германия Директен вносител на тръбна изолация – EKOFLEX – топлоизолация на база олекотен разпенен полиетилен. Директен вносител на медни тръби и фитинги –SANCO® - KM EUROPA METAL AG и VIEGA, FRANZ VIEGENER II- Германия. Изграждане, проектиране, ремонт на водопроводни, канализационни и отоплителни инсталации и системи.
Фирмата предлага: изготвяне на оферта, проектиране, производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, комарници, щори, охранителни ролетки, търговско обзавеждане, окачени фасади и др. в разнообразна цветова гама. Качествена изработка и удовлетворяване изискванията на клиента.
Внос и търговия на индустриални отоплители /калорифери/ за халета, ферми, оранжерии , промишлени и строителни обекти. Влагоуловители /изсушители/. Мобилни климатици. Строителна малка механизация-трамбовки, виброрейки, виброплочи, иглени вибратори, пневматични къртачи. Генератори, компресори. Всичко за отоплението. Професионални и хоби електроинструменти.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.