download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Това , което ни учудва!?!

Автор
Съобщение
anonymous
Нед, 27.04.14, 01:17
Кой пази границата на Украйна? Руснаците трябва да внимават!

 Това е донесло руското разузнаване и за това добре се е подготвила войската!

ново руско обурудване
ново руско обурудване

руското настъпление  в Украйна
руското настъпление в Украйна

tegote
Пон, 28.04.14, 09:44
Част от момичетата приличат на българки, друга част на туркини! Уникално! Нещо наше има там.
anonymous
Пет, 02.05.14, 17:44
Със сигурност в дебелите глави на нашите псевдополитици има мечти за подобна всенародна любов. Вижте Ким Чен Ин от Северна Корея

  То не много за чудене и при нас преди време една част от хората се държеше по същия начин, къде от страх , къде заради подмазване , къде от глупаво умиление

anonymous
Вто, 27.05.14, 10:52
Човек винаги се е учудвал на случващото се в света на животните! Ето какво показва Нешънъл Джеографик:
 1. Сивият призрак на Хималаите! Снежният Барс-отлична маскировка:

 2. Ястребът крачун ,които е в Червената книга защото хранейки се само със змии ,често не успява и сам става жертва. В света има само около 1500 броя:

 3. Битка за пространство межди стотина крокодила и хипопотами,и едните и другите прегряват ,ако не се потопяват във водата :

редактиран от anonymous на 27.05.14 10:54
karadzha
Пон, 09.06.14, 10:14
anonymous
Пет, 27.06.14, 13:49
Според руски музикален сайт НАЙ–ХУБАВИТЕ РОК ПАРЧЕТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! Дали е так прiценете и вие:

anonymous
Пет, 18.07.14, 08:03
Британката Катрин Хелан Смит губи своя съпруг и детето си. Изпаднала в депресия тя случайно решава да направи рокля от гумени разноцветни ластичета. В продължение на три седмици тя успяла да я изработи.Решава да я пусне в Ebay за продажба поставяйки и една нереална според нея цена. Какво било нейното учудване ,когато роклята била купена за 170 000 паунда!

anonymous
Съб, 26.07.14, 09:22
1. Години наред учените се мъчели да разберат ,защо в Турция има едно семейство, в което пет братя и сестри ходят на четири крака. Определяли го като еволюция назад към приматите. Наскоро беше открито че това се дължи на рядко генетично заболяване.

  2.Британката Шарлоте Селф е имала 20 -годишен щастлив брак докато един ден не прави катастрофа с велосипед и губи обонянието.Със загубата на обонянието си тя губи и всякакво влечение към своя съпруг и след което се развежда.

  3. В Индия в щата Чхаттасгарх има една група население ,което има предание как години наред някакви малки хора слизащи от небето периодически са взимали хора от тях. Наскоро в една пещера там бяха открити рисунки ,които се датират от преди 10 000 гидини и Индия е поискала международна помощ за тяхното изследване.

anonymous
Пет, 01.08.14, 11:14
1. Вечни
 - Компьотър ,който е направен през 1949 г ,тежащ 2тона и половина работи и изчислява до днес! Използван е за изчисления при атомните централи.

 - лампа която е изработена в лабораторията на Едисон през 1901 г работи и до днес в пожарна в Калифорния. За да се знае ,че не се гаси , тя е пусната на камера в Нета.

 - семе на 31 000 години бе съживено и от него се появи това прекрасно цвете

- това бяло вино е намерено в гроб на римлянин в Германия ,който е погребан 350 години преди новата ера. Твърди се че то има прекрасен вкус

 -тази бактерия е открита в Сибир и е на 30 000 години . Тя е жива!Твърди се че е безопасна за човека.

 2. Емоции,които сами говорят

anonymous
Пет, 15.08.14, 12:41
В Япония има нова мода ,към която се престрастяват все повече японски мъже. Холандски жени.Така се наричат новите РЕАЛИСТИЧНИ секс-кукли. Тях главите не ги болят,не ревнуват , не ти пилят мозъка

   В Мексико има една много известна статуя на Христос ,която е повече от 300 години.Наскоро се наложело да я реставрират и какво се оказало че зъбите на статуята са истински. Реставраторите предполагат ,че някой си е жертвал зъбите за да спечели божието благоволение.

  С оглед на сегашните политически събития и конфронтацията на Русия и Европа възниква въпроса какво правят дъщерите на Путин -Мария /85 набор/и Екатерина /86 набор/. По-голямата живее с някакъв олигарх в Холандия, а по -малката ,която е японовед живее със сина на корейски генерал. И двете са учили на запад!

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.