download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Това , което ни учудва!?!

Автор
Съобщение
johnmotson
Вто, 23.12.14, 13:19

RE: Това , което ни учудва!?!

” karadzha
Няма да ти коментирам глупостите.
Само си спомни какви неща са сътворени от религията.
Като започнем от инквизицията ,кръстоносните походи,и стигнем до наши дни.Бин Ладен и Ислямска държава.Чудесно нали. „
Тук си в голяма заблуда, както и други хора! Океан, бъркаш религия с църква и църковните догми и доктрини! Няма да споря повече на тази тема, всеки си има разбиранията.
океан
Вто, 23.12.14, 13:35

RE: RE: Това , което ни учудва!?!

Тук си в голяма заблуда, както и други хора! Океан, бъркаш религия с църква и църковните догми и доктрини! Няма да споря повече на тази тема, всеки си има разбиранията.
Ти какво искаш да оправдаеш себе си или поповите.Всяка религия си има име за тях.
Има ли религия без църква или църква без религия.Те са едно цяло.
Всеки е свободен да вярва в каквото си иска.
Хайде бъди здрав и весело прекарване на празниците.
karadzha
Вто, 23.12.14, 21:38

RE: Това , което ни учудва!?!

” karadzha
Няма да ти коментирам глупостите.
Само си спомни какви неща са сътворени от религията.
Като започнем от инквизицията ,кръстоносните походи,и стигнем до наши дни.Бин Ладен и Ислямска държава.Чудесно нали. „

Аз даже не ходя на църква (сестрата успя да ме замъкне вчера) – не съм религиозен, но това не ми пречи да съм вярващ
Еднакво не харесвам всяка всяка религиозна институция – и не затова, че е действала мракобесничски, а че днес пак не е на висотата си т.е. не помага достойно на хората
Поповете ни са бедни в повечето случаи, но владиците се разкарват с коли за по 100 хилки и са с часовници за по над 5 бонки и го изкарват това за богоугодно като са далеч от смирението, което проповядват

То пред фактите и боговете мълчат, но това не е пречка за глупака да ги нарече глупости и да не изтъкне аргументи (с извинение).
Както се вижда е по-лесно да се докаже, че има Господ отколкото обратното

anonymous
Нед, 04.01.15, 16:39
В предишния ми пост ви показах "Полюса на недостъпност" т.е. мястото където се достига най -трудно от крайбрежието. Интерсното е ,че този полюс е бил достигнат от съветска експедиция през 1958 г. Те са се движели с всевъходи " Пингвин" и за 88 дни са били изминали 4300 км. На местото са оставили подвижна станция /фургон/ на който е бил и поставен бюста на Ленин.В станцията са били поставени и запаси от храна ,които са използвали следващите експедиции. Последната съветска експедиция е била там през 1977 г. Четиридесет години станцията след това не е била посещавана. Когато през 2007 г експедиция посетила отново станцията ,тя била напълно покрита със сняг ,виждал се само бюстът!Друг необикновен момент е имало при първата експедиция ,когато на около 100 км от станцията сменявали трак от веригата на всевъхода при удърите се получавал страхотен тътен ,което показвало ,че има някаква необикновена кухина с грандиозни размери ,която така и до ден днешен не е открита/или се пази в тайна/!

  Историята на Гугъл! Как се е появила тази необикновена търсачка!? В едно интервю Сергей Брин разказва , че като студент през 1997 г решил да направи сайт за поръчка на пици по интернет. След като разучил много добре местните пицарии ,той създал сайта. Поканил приятели като решил да се похвали и поръчал пица . Чакали доста време ,но нищо не се случило и отишли да видят,защо. Оказало се ,че в пицарията въобще не гледат факсовете си . Брин се отказал от сайта ,но решил да работи за написване на алгоритъм за търсене. Познавал се с другия създател на Гугъл Лари Пейдж , който в момента пишел десертация за търсене в интернет и двамата съединили усилията си!Така бил написан първия алгоритъм ,който те натекли Back Rub/ прев. масаж на гръбнака/ Идеята била да се подреждат сайтовете по своята "тежест" т.е. посещения.В последствие те усъвършенствували алгоритъма и по идея на Лари го нарекли ГУГОЛ, това е число равно на 10 на степен 100. После с помощта на Стендфордския университет пуснали домейна Google.stanford.edu. Така се започнало!Първоначално се помещавали в гараж и три стаи . Кварталът не ги обичал заради честите спирания на тока ,които пречинявали. Гаражът им дала Сюзън Воджитски , бъдещия вицепрезидент на Гугъл и отговаряща за Тубата!Това е началото на Гугъл , ЕДНА ИСТОРИЯ достойна за ПРИКАЗКА!

anonymous
Съб, 10.01.15, 15:30
Дискусията в темата на Dreven , където се спореше за това вредна ли е радиацията от безпроводните устройства, ме провокира да потърся нещо по въпроса. Ето накратко какво намерих в брой 1 на Chip от тази година.Няма доказателства ,че излъчванията от тези устройства пречиняват някакви болести ,като рак на главния мозък например, но изследванията са за много кратък период за да има някакъв реален резултат.
   Измерванията на електромагнитната радиация от безпроводните устройства се извършват на стендове и с единица SAR ,като за безопасна доза за САЩ се приема стойността и 1,6 за 1гр,а в Европа 2 за 10 гр.
стендове - финландски и швейцарски
стендове - финландски и швейцарски

 От Aple дават следните прости препоръки за ползване на този вид устройства:
     - смартфона да се държи на 10 см от тялото
     - да се говори по възможност на вън , защото стените възпрепятства на излъчванията на предавателя и концентрацията на лъченията в стаята са по-големи
    - да не се държи телефона плътно до лицето,а на известно разстояние
  На по-долната снимка се вижда как се загрява лицето ,снимката е с термокамера и какъв коефициент SAR заявяват някои от производителите на телефони и и какво е измерено със стендове:

anonymous
Пон, 19.01.15, 18:11
Благотворителност по японски! Девет преставителки на възрастното кинов продължене на 12 часа дават на всеки да ги опипа по гърдите срещу 20 долара. Събраните пари отиват за борбата срещу рак на гърдата! БРАВО!

   Народно творчество! Гениални напъни!

anonymous
Вто, 27.01.15, 08:20
1 / Как ветеран благодари на освободилия го от фашиския лагер!

 2 / Нова мода в Япония! Светеща пола!?

 3 / Как се запознават в Китай? Има места където всеки който иска да намери своята половина си качва СВ и номер за контакт!

организиране на общи срещи
организиране на общи срещи

място за живо предлагане
място за живо предлагане

място за живо предлагане
място за живо предлагане

масова сватба
масова сватба

anonymous
Вто, 17.02.15, 19:58
1 .Ние мъжете все мечтаем за по-голям пенис ,колко и да ни е голям все по -голям искаме! Какво било учудването на на уролога Рафаел Карон ,когато от него било поискано да намали пениса на един младеж!Оказало се ,че 17 годишен младеж имал пенис с дължина в спокойно състояние 17,8 см и диаметър 25,4 см. момчето не могло нито да ходи ,нито да спортува ,то все едно има грейфурт между краката.
опуления уролог ,който направил операцията
опуления уролог ,който направил операцията

от пениса била отделена една част
от пениса била отделена една част

.След операцията младежът си станал нормално надарен с нормална ерекция.
  2. Има разни хора . Има такива които имат излишни пари и следвайки модните тенденции си правят срещу 1900 $ бронзова отливка на ...ануса! И това го прави художник Магнус Ирвин!

ако се чудите з акакво ви е ,може да го използвате за поставка за клечките за ядене
ако се чудите з акакво ви е ,може да го използвате за поставка за клечките за ядене

  Айде стига с простотии ,ето ви малко естетика! Еротичният модел Михаела Щефер поздравява хората с празника на любовта Св Валентин:

anonymous
Пет, 20.02.15, 07:48
Карнавалът в Рио! Коментарите са излишни!

      КОЛКО МНОГО КРАСОТА!!!

anonymous
Съб, 28.02.15, 07:45
Новите модни тенденции

    Вижте тази жена!Казва се Даниела Симидчиева и е от Благоевград.Майка е на три дъщери,завършила е икономика и дистанционно още няколко образования. Според стандартния тест на Менса от 200 възможни точки ,тя е постигнала !!!192. Това е най -високият резултат в света! ТОВА Е НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТЧОВЕК В СВЕТА!

Даниела Симидчиева
Даниела Симидчиева

     С нея можем да се гордеем ,ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.