download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Трета световна война

Автор
Съобщение
iceman_
Чет, 12.09.13, 17:57
Кога се е случвало това?
океан
Чет, 12.09.13, 18:04

RE: Трета световна война

” Кога се е случвало това? „
По времето на Петър Младенов.
iceman_
Чет, 12.09.13, 18:12

RE: RE: Трета световна война

” По времето на Петър Младенов. „

Какво се е случило по времето на П.Младенов което да кореспондира с примера на древния???? И със случващото се в Сирия и газта там?

океан
Чет, 12.09.13, 18:14

RE: RE: Трета световна война

” Верно бе!!! Колко си прав. Най-добре да оставят Асад на мира, тамън ще емигрира всичкия народ в Сирия, доде не останат къде 2-3 000 човека. После Мосад ще си викне братчедите, ще построят, заводи, болниц, ще си оправят икономиката, износа, всичко. Ще са една независима, свободна държава!
Браво за коментара +++1! „

Разбира се ,че трябва да ги оставят да се оправят сами.
Знаш ли в Чечня колко бомби са хвърлени,колко народ е изтрепан.Защо там не се намесиха.
Не им стиска нали.
Видяха слаба държава и готови да завладяват.

phrozencrew
Чет, 12.09.13, 18:38

RE: Трета световна война

Айде пак аз да ти обяснявам! Ти, неграмотен ли си бе? На чети:
"Ние, джихадистките бригади и всички популярни ислямски фракции на благословената земя на Шам, обявяваме, че отхвърляме военната интервенция на западните неверници срещу нашия народ. Ние смятаме това за нова агресия срещу нашата ислямска нация".
---
Бива, бива, ама си дръзко нагъл!
tochnia1
Чет, 12.09.13, 18:43

RE: RE: RE: Трета световна война

” Какво се е случило по времето на П.Младенов което да кореспондира с примера на древния???? И със случващото се в Сирия и газта там? „

 Чакай да опитам да ти разясня, за да не се поддаваш на провокатори, като Древния.

 По времето на Петър Младенов, ЦРУ, МИ 6 и още няколко крайно десни не правителствени западни организации наляха доста средства и човешки ресурс в това да направят гражданска война. По това време заграбих именно от тези институции доста солидни суми, затова ти ги говоря тези неща. Щеше да стане същото меле, като в Сирия в момента и като в Москва преди няколко години. Само че въпросните институции бяха наляли кинти и по високите етажи за да не "изкарат танковете" (фразата в кавичките стана символична тогава). Просто искаха територията ни за разполагане на ракети томахоук и още няколко модела, които били строго секретни. Последното не им се получи (разполаганеето) и за това сега тънем в нищета и мизерия. Дупедавци сме си, но тамън да потекът милиардите и някой излезе със здрав разум и оплеска всичко. Иначе казано съгласихме се да ни ебат, свирки правихме, но чикии отказахме да правим, защото било срамно!!!!!! Те за това сме на това дередже, ебани, омърсени и същевременно мизерни, защото някой със "здрав разум" отказа да разполагат квот си искат тука САЩ и Великобритания!!!!!

 Малко се отплеснах. Та връзка искаше да направи Древен, като обяснява, как "лесно се вкарват" наемници в нас. Та се опитах да му обясня, че това не е детска игра и няма база на сравнение.

 Иначе Леден, ако не беше здравият разум едно време и някой по-безлюден район в БГ щеше да е обгазен!!!! И едва ли щеше да коментираме сега случващото се в Сирия по този мил начин!!!!!

iceman_
Чет, 12.09.13, 18:52

RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” ..... По времето на Петър Младенов, ЦРУ, МИ 6 и още няколко крайно десни не правителствени западни организации.... „

Мандата на П. Младенов завърши на 06.07.1990г. До тогава никакво ЦРУ и други организации не са могли да организират нищо, ама нищо подобно каквото сега се случва в Сирия! Ще повторя - нищо! Не танкове, ами и и едно пистолетче не биха могли по това време да прехвърлят през границата без да се сбият със СССР, който просъществува още почти 2г. след това!
По-натам не съм и чел поста ти.

phrozencrew
Чет, 12.09.13, 21:06

RE: RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” До тогава никакво ЦРУ и други организации не са могли да организират нищо, ама нищо подобно каквото сега се случва в Сирия! Ще повторя - нищо! „
И какво точно се случва в Сирия? Наясно ли си или само си говориш, като оня, дето не бил чел книгата, ама щял да я напише по-хубаво.
iceman_
Чет, 12.09.13, 21:38
В Сирия се бият с химическо оръжие.
iceman_
Чет, 12.09.13, 21:53

RE: RE: Трета световна война

” Айде пак аз да ти обяснявам! Ти, неграмотен ли си бе? На чети:
"Ние, джихадистките бригади и всички популярни ислямски фракции на благословената земя на Шам, обявяваме, че отхвърляме военната интервенция на западните неверници срещу нашия народ. Ние смятаме това за нова агресия срещу нашата ислямска нация".
---
Бива, бива, ама си дръзко нагъл! „

Да де, джихадистите не искат да влизат американски войници но да хвърлят томаховки. И да си запазят химическите бомбички.
Благодаря за цитата.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.