download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Трета световна война

Автор
Съобщение
phrozencrew
Чет, 12.09.13, 22:09

RE: Трета световна война

” В Сирия се бият с химическо оръжие. „
Само това ли си разбрал? Леллеееее...
karadzha
Пет, 13.09.13, 01:19

RE: Трета световна война

” Скивайте сега. Проблем има! Бежанци, война, хиляди убити!!!! Това е проблем!!!! Убеден съм, че всички мислите така!
 Когато има проблем, трябва да се премахне причинителя на проблема!

 Въпрос номер едно - кой създава проблема?

 Проблемите идват само от две места - Сирийското правителство и противниците на Сирийското правителство!!!! Не мисля, че има жив човек, който в ТОЗИ момент може да определи, коя от страните е виновна за проблема! Едните не им харесва едно, а едното не се погажда с другите.

 Въпрос номер две - как да се отстрани проблема между възможните причинители?

 Има само един начин и той е, като се намесят хората виждащи проблема и Хората (с главно Х), които имат решение на проблема и искат да има мир. Не е казано, че непременно трябва мирно да се реши проблема, въпреки, че мирното решаване е за предпочитане, но трябва да има мирно решение.

 В този ред на мисли, трябва да се намесят сили, които имат ресурси да го направят! Това естествено са Русия и САШ, както и няколко други държави, които все пак трябва да имат милостта на първите две.

Е?

 Русия си мълчи, въпреки, че има няколко бази в самата държава! Явно имат интерес да има кръвопролития ( никой да не задава въпроса защо имат интерес, въпроса ще е без мислен в този ред на мисли ) !!! Не само, че не се опитват да решат проблема, а се мъчат да провалят опитите и на останалите!

 САЩ искат да се намесят, но има хора (и тук във форума), които обявяват всякакви врели не кипели само и само да обезмислят тяхната намеса!!!!!

 В този ред на мисли (подчертавам в този ред на мисли) защо не пищите, че нас са ни освободили ЦРУ от комунистите? Или си мислите, че ние сами си направихме преврата преди години? Няма значение, по какъв начин и как са го направили, има значение, че се провежда геноцит и никой не се намесва!!!!!!

 Ще се повторя отново - ако комшията застреля жена си пред очите ми и вдигне пистолет към детето си, ще го разстрелям на място без да питам дали жена му му е изневерила или детето е счупило вазата!!!!

 Излагате се!!!!! „

Да, бе, ама опитен престъпник може да направи така, че уж комшията ти е застрелял хойкащата си жена
Та нещата не винаги са такива каквито изглеждат
Ако тук започне война, като нищо ще си направя една екскурзия до Европа - колкото да видя свят, а и ще ми дават помощи по 1100 евро месечно (кой ти ги дава); дюнера ще ми е без пари (имам връзки)
Като се върна от чужбина ш са пиша пък сириец - и ето ти 1000 лева на месец

iceman_
Пет, 13.09.13, 08:24

RE: RE: Трета световна война

” Да, бе, ама опитен престъпник може да направи така, че уж комшията ти е застрелял хойкащата си жена... „

E, нали и аз това казах. И после Путин го каза. И Конгреса също отказа да гласува за обратното. Ама Фрози до вчера се гърчеше като риба на сухо и не щеше да повЕрва. Сега нещо мълчи по въпроса, май брои бежанци.
Сигурно има файда.

tochnia1
Пет, 13.09.13, 13:34

RE: RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Мандата на П. Младенов завърши на 06.07.1990г. До тогава никакво ЦРУ и други организации не са могли да организират нищо, ама нищо подобно каквото сега се случва в Сирия! Ще повторя - нищо! Не танкове, ами и и едно пистолетче не биха могли по това време да прехвърлят през границата без да се сбият със СССР, който просъществува още почти 2г. след това!
По-натам не съм и чел поста ти. „

  

” ................................

 Малко се отплеснах. Та връзка искаше да направи Древен, като обяснява, как "лесно се вкарват" наемници в нас. Та се опитах да му обясня, че това не е детска игра и няма база на сравнение.
...........................
  „

Повтаряш ми думите със свои собствени, ама казани малко по-така!!!!!!! Това всеки го може....

  Опитваш се да напишеш книга по-добре от оня, дет не си му чел книгата или? Преди години имаше един пич дет знаеше всичко и правеше пакетаж от мненията на другите и ги обясняваше със свои думи, за да изглежда по-компетентен..... не знам, какво става тук и с теб.....

 Не разбираш писанията на Недялко, а имаш свое собствено, което съвпада с неговото мнение, но още не си го формулирал та да изглежда, по-различно..... Не знам, кво става......

dreven
Пет, 13.09.13, 14:49
В България едва ли има човек, който да не разбира, че събитията в Сирия и цяла северна Африка са резултат на външна намеса. Едва ли има човек, който мисли, че метежите, бунтовете и протестите са причинени от жаждата на хората в тези страни за демократични промени. Примерът в Либия е толкова очеваден. Там имаше безплатно образование, безплатно здравеопазване и множество най-различни социални благини. Включително безплатни субсидии за всяко новосъздадено семейство, за всяко родено дете, за всеки който иска да започне собствен бизнес. Тези субсидии не бяха смешни суми, а идеше реч за десетки хиляди долари за всеки изреден по-горе повод. Едва ли има човек, който да е забравил, че нашите българи отиваха да забогатяват в Либия и се връщаха с маса пари. И така изведнъж се оказа, че в Либия действа един анти-хуманен режим, който трябва да бъде свален незабавно, за да заживеят либийците свободен и демократичен живот.
Кадафи се оказа диктатор, въпреки всичко онова, което съм изброил по-горе.
Така, че за мен нещата са прости и няма две мнения по въпроса. Дали са замесени руснаци или американци или французи е все едно. Истината е, че в тези страни се води колониална война за влияние с цел контрол на природните им богатства. Мераклии да контролират тези богатства има много, а глупаци които да се връзват на приказките с режима и демокрацията са в изобилие. Комбинацията от богатства, хора, които искат да ги притежават и масата от платени наемници и лумпени създават събитията, които наблюдаваме.
Тук не иде реч за човешки права и свободи. Тук иде реч за трилиони долари.
И едва ли има човек, който да не разбира за какво иде реч.
Ако моите думи на някой му звучат като манипулация, то той не трябва да се сърди на мен, а на истинските манипулатори, които са успели да му промият мозъка с красиви думи за справедливост, човешки права и демокрация.
phrozencrew
Пет, 13.09.13, 18:59

RE: RE: RE: Трета световна война

” E, нали и аз това казах. И после Путин го каза. И Конгреса също отказа да гласува за обратното. Ама Фрози до вчера се гърчеше като риба на сухо и не щеше да повЕрва. Сега нещо мълчи по въпроса, май брои бежанци.
Сигурно има файда. „
Лъжеш като дрът мангал! Цитирай ме, ако обичаш!
karadzha
Пет, 13.09.13, 19:24
Сирийски бежанец по бТВ призна (днес), че в Сирия е по-добре от България и иска да се върне в родината си
Нема угодия
iceman_
Пет, 13.09.13, 20:48

RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Лъжеш като дрът мангал! Цитирай ме, ако обичаш! „

В какво се състои лъжата ми? Цитирай ме, ако обичаш!

phrozencrew
Пет, 13.09.13, 21:03

RE: RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” В какво се състои лъжата ми? Цитирай ме, ако обичаш! „
Прочети 2 поста по-нагоре. Цитирал съм те, там дето съм се гърчел. Двамата с Древен лъжете като разпрани.
iceman_
Пет, 13.09.13, 21:23

RE: RE: RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Прочети 2 поста по-нагоре. Цитирал съм те, там дето съм се гърчел. Двамата с Древен лъжете като разпрани. „

"Гърчел като риба на сухо" е една малка хипербола. А че не си вервал - надявам се няма да ме караш да те убеждавам в това. А кой колко лъже - хай да не отваряме още торби с лафове, а? Аз твърдя че не лъжа, ти май ще потвърдиш и че ти не лъжеш.... Аз твърдях че не верваш!

Ще почнем ли да се заяждаме за семантиката на постовете си в тема за световна война?

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.