download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Трета световна война

Автор
Съобщение
phrozencrew
Съб, 14.09.13, 19:45

RE: RE: Трета световна война

” Ами хващай пушката, запасвай манерката и заминавай. Избери си страна на която да воюваш и вземи дейно участие в зверствата. Защо си решил, че трябва да агитираш за война, а не да участваш. Това определено е нагло. Да виждаш зверствата до които води един конфликт и да агитираш за още зверства. Страшно нагло и най-вече абсолютно нелогично ми звучи. Да говориш за мир и да призоваваш за война. Това може и да мине при негрите в Америка, но тук в България е абсурдно. Потърси си по-тъпа аудитория. „
” И разбира се трябва да влезнат американците в Сирия, нали? Или - Путин? „
Не чух вашите предложения и позиция? Нима ви устройват масовите кланета?
iceman_
Съб, 14.09.13, 20:33

RE: RE: RE: Трета световна война

” Не чух вашите предложения и позиция? Нима ви устройват масовите кланета? „

Не - заключението че трябва да влезне някой е твое. Предложи кой да е. Нашите предложения може да ги чуем след това.

phrozencrew
Съб, 14.09.13, 21:29

RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Не - заключението че трябва да влезне някой е твое. Предложи кой да е. Нашите предложения може да ги чуем след това. „
Извинявай, че ще ти го кажа, но имам чувството, че си малоумен! Караш ме да си повтарям постове по няколко пъти. Защо бе? Идиот ли си или какво?
Международната общност е отговора, каквото и да означава това за теб. Не може една държава да решава съдбата на тези хора. Те емигрират в няколко континента, така че много държави трябва да консолидират действията си. Включително и към престъпленията, които се извършват и в този момент.
Сега да ви чуя позициите?!
iceman_
Съб, 14.09.13, 22:43

RE: RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Извинявай, че ще ти го кажа, но имам чувството, че си малоумен! Караш ме да си повтарям постове по няколко пъти. Защо бе? Идиот ли си или какво? ... „

Нали не искаш да прекрачиш червената линия с такива обидни коментари ????? Или искаш да продължим с псувни???? ИСКАШ ЛИ , А? Щото аз - мога !!!! Обещавам ти ако продължиш - да ти отвърна!!! Знам и по-груби думи от "идиот" повярвай ми!

” ....Международната общност е отговора, каквото и да означава това за теб..... „

Да, а не - томаховките! Те и в Конгреса мислят като мен.

ПС. Мисля че се разбрахме за "малоумните идиоти", нали???? Но ако си изчерпал доводите, можем и да се попсуваме. Аз мога!

phrozencrew
Съб, 14.09.13, 23:05
Можеше и преди да ме прочетеш, нали. Но реши да повтаряш, яхнал неуморния.
Мисля, че ако спреш да повтаряш едно и също по 200 пъти и започнеш да четеш коментарите, няма да има нужда да стигнем до псувни.

ПС: Виждам, че си стигнал до моето заключение, че трябва да има намеса. Поздравявам те за напредъка в мисленето!

редактиран от phrozencrew на 14.09.13 23:15
iceman_
Нед, 15.09.13, 05:33
Странен начин на спор и убеждение си избрал. Shit-овете които пишеш в политическите теми и без това са несвързани, хаотични и напоследък отблъскващи. С този език ми се струва че няма как да убедиш и един човек в каузата си, особено минавайки червената черта на благоприличието. Иначе разумен човек като тебе сигурно има причина да пише такива дивотии от време на време, но да пишеш такива големи дивотии е неразумно.

Когато ползваш такъв език, риториката и твойта и мойта отиват на кино. Убеждението и пропагандата отстъпват мястото на откровените ругатни. И обидата. И кво ме боли фара, както казва точния, че аз съм бил казал нещо, но не съм бил казал друго? И ти си ми бил отговорил трето и тн...? След като ме наричаш малоумен идиот?

phrozencrew
Нед, 15.09.13, 09:55

RE: Трета световна война

” Странен начин на спор и убеждение си избрал. Shit-овете които пишеш в политическите теми и без това са несвързани, хаотични и напоследък отблъскващи. С този език ми се струва че няма как да убедиш и един човек в каузата си, особено минавайки червената черта на благоприличието. Иначе разумен човек като тебе сигурно има причина да пише такива дивотии от време на време, но да пишеш такива големи дивотии е неразумно.

Когато ползваш такъв език, риториката и твойта и мойта отиват на кино. Убеждението и пропагандата отстъпват мястото на откровените ругатни. И обидата. И кво ме боли фара, както казва точния, че аз съм бил казал нещо, но не съм бил казал друго? И ти си ми бил отговорил трето и тн...? След като ме наричаш малоумен идиот? „

Извинявай, че те обидих! Афектирах се, защото започна да лъжеш и изкривяваш думите ми, без да ме цитираш.
iceman_
Нед, 15.09.13, 13:39

RE: RE: Трета световна война

” Извинявай, че те обидих! Афектирах се, защото започна да лъжеш и изкривяваш думите ми, без да ме цитираш. „

Хм, не си ме обидил... А и не съм лъгал, е може малко и да съм интерпретирал думите ти. Но не съм лъгал. Или ще откажеш, че мнението ти което защитаваше беше в полза на бунтовниците-демек че Б Асад е хвърлил газа. Може и да не си го казал п прав текст, но очевидно защитаваше тази теза. Всъщност - нали е така? Или защитаваш обратната теза?

phrozencrew
Нед, 15.09.13, 14:58
Ако ме накараш още веднъж да си повторя думите, ще започна да пвръщам неистово.
Айсче, по-добре ни разясни ти, кой е пуснал газа. Всички ще сме мноооого щастливи и ще ти повярваме. Разясни ни и каква намеса трябва да предприеме международната общност срещу Асад и бунтовниците. Въобще обясни ни ситуацията, защото ще полудеем! Моля те!
iceman_
Нед, 15.09.13, 17:54

RE: Трета световна война

” Ако ме накараш още веднъж да си повторя думите, ще започна да пвръщам неистово.
Айсче, по-добре ни разясни ти, кой е пуснал газа. Всички ще сме мноооого щастливи и ще ти повярваме. Разясни ни и каква намеса трябва да предприеме международната общност срещу Асад и бунтовниците. Въобще обясни ни ситуацията, защото ще полудеем! Моля те! „

Дали някога ще се изясни /със снимки и самопризнания/ кой е хвърли газа ... надали. Но ясно беше казано ЧЕ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА че това е направил Асад!!!!

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.