download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Трета световна война

< 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >

Автор
Съобщение
phrozencrew
Съб, 14.09.13, 13:06

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Само че тук твърдиш че НЕ СИ ТВЪРДЯЛ ЧЕ НЕ ВЯРВАШ!!! Тъй че - кое е вярното? Или ще се замеряме със семантика, но ще се и обвиняваме! „
Нищо не твърдя, а ти твърдиш лъжи, които не можеш да защитиш. Казах ти вече кой е важният въпрос за мен - убитите 100 000 сирийци. Престани да говориш глупости и почни да четеш какво точно са написали хората!
iceman_
Съб, 14.09.13, 13:58
Е, явно ще поспорим за семантиката, след като няма да спорим за автортството на газа.
Но бежанците Путин поочти вече ги спря...
dreven
Съб, 14.09.13, 14:58

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Нищо не твърдя, а ти твърдиш лъжи, които не можеш да защитиш. Казах ти вече кой е важният въпрос за мен - убитите 100 000 сирийци. Престани да говориш глупости и почни да четеш какво точно са написали хората! „

100 000 без война, а колко ли ще бъдат жертвите, ако пламне една истинска война. Казвам истинска война, а не театър. Война, като тази дето водиха руснаците за 2 дена в бившата си република. За един ден 5-та армия помете метежниците, на втория имаше пълен контрол и на третия ден всичко беше забравено. Останаха само 5 000 ковчега. Нямаше приказки, нямаше шум за човешки права и демократични промени.

tochnia1
Съб, 14.09.13, 16:22

RE: Трета световна война

” В България едва ли има човек, който да не разбира, че събитията в Сирия и цяла северна Африка са резултат на външна намеса. Едва ли има човек, който мисли, че метежите, бунтовете и протестите са причинени от жаждата на хората в тези страни за демократични промени. Примерът в Либия е толкова очеваден. Там имаше безплатно образование, безплатно здравеопазване и множество най-различни социални благини. Включително безплатни субсидии за всяко новосъздадено семейство, за всяко родено дете, за всеки който иска да започне собствен бизнес. Тези субсидии не бяха смешни суми, а идеше реч за десетки хиляди долари за всеки изреден по-горе повод. Едва ли има човек, който да е забравил, че нашите българи отиваха да забогатяват в Либия и се връщаха с маса пари. И така изведнъж се оказа, че в Либия действа един анти-хуманен режим, който трябва да бъде свален незабавно, за да заживеят либийците свободен и демократичен живот.
Кадафи се оказа диктатор, въпреки всичко онова, което съм изброил по-горе.
Така, че за мен нещата са прости и няма две мнения по въпроса. Дали са замесени руснаци или американци или французи е все едно. Истината е, че в тези страни се води колониална война за влияние с цел контрол на природните им богатства. Мераклии да контролират тези богатства има много, а глупаци които да се връзват на приказките с режима и демокрацията са в изобилие. Комбинацията от богатства, хора, които искат да ги притежават и масата от платени наемници и лумпени създават събитията, които наблюдаваме.
Тук не иде реч за човешки права и свободи. Тук иде реч за трилиони долари.
И едва ли има човек, който да не разбира за какво иде реч.
Ако моите думи на някой му звучат като манипулация, то той не трябва да се сърди на мен, а на истинските манипулатори, които са успели да му промият мозъка с красиви думи за справедливост, човешки права и демокрация. „

Не знам дали те разбрах правилно, но искаш да кажеш, че външната намеса, която ни освободи от тези "облаги" 90-те години теб те дразни? Искаш да кажеш, че все още се надяваш да се върнем в псевдо комунизма? Все още ли има такива хора, които искат да точат в реката бензина на Зила за да си оправдаят курсовете или да крадът заготовките от предприятията за да ги дават за скрап? Не се съмнявам, че и ти си бил някои от онези разсипници, които обербатиха държавата ни, но да заявяваш гласно, че отново искаш да се върнат онези времена би трябвало да те е много срам!!!!!!!

 Що за птица си ти бе човек? В затвора лежал ли си? В кой затвор си бил, че аз смених два, а се съмнявам теб да са пропуснали с тези убеждения, които вадиш. Като дойде момента да прибират всички власт имащи с твоите убеждения, подсети ме да им напомня и теб да те приберат поне за 20-тина годинки.

 Нахалници с нахалници. Нагъл си точно, като сегашните гащници в парламента, но ти въобще и срам нямаш!!!!!

plamil
Съб, 14.09.13, 16:34
Точен, може би не вярваш и на този човек John Perkins

А ето ти и субтитри към филма Свали

И не става въпрос за началото на 90-те години. Тогава в Източния блок всичко си беше режисирано от КГБ и сателитните и служби в Съветската сфера не влияние.
Става въпрос за днешно време.

редактиран от plamil на 14.09.13 16:38
programings
Съб, 14.09.13, 16:59
Не знам дали е пускано.

Внимание!
По-долният материал съдържа ужасяващи кадри!

http://www.presstv.ir/detail/2013/06/28/311232/usbacked-takfiris-behead-priest-in-homs/

редактиран от programings на 14.09.13 16:59
phrozencrew
Съб, 14.09.13, 18:51
programings, точно за това говоря! Изключително брутално видео! Което показва точно какво се случва в момента в Сирия. Сирийците имат незабавна нужда от помощ. Тези зверства не могат да продължават, особено 21-ви век! Лично аз не мога да намеря причина, да остана безучастен към подобна жестокост, но папагалите продължават с агитацията за ненамеса, което е изключително жалко.
phrozencrew
Съб, 14.09.13, 19:03

RE: Трета световна война

” Но бежанците Путин поочти вече ги спря... „
Спрял ли? Ти къде го чете това, дай източник или е поредната ти лъжа!
----
Прииждат все нови и нови

За денонощието на 12 срещу 13 септември гранични полицаи са хванали 31 сирийци на турско-българската граница, преминали нелегално, показват данните на кризисния щаб. 11 чужденци от други държави също са спрени на южната граница. От 5 до 13 септември граничарите са хванали 502 нелегални имигранти на браздата. От Сирия са 368, а 134 са от други държави.

2383 са сирийците, настанени в Бусманци, Любимец и домовете на агенцията за бежанците от началото на кризата, сочат данните на МВР. Общо капацитетът за настаняване в поделенията на Държавната агенция за бежанците и в специализираните домове на МВР е 1930 души. Към момента той е надхвърлен с 335 бройки, съобщиха от ведомството. В помещения за временно настаняване на задържани лица на граничния пункт в Елхово са настанени общо 166 лица.
-----
Източник

Статията е от днес. Но Айсчето има информация директно от Пути-то, актуална. Айсче, стига се излагай!

dreven
Съб, 14.09.13, 19:04

RE: Трета световна война

programings, точно за това говоря! Изключително брутално видео! Което показва точно какво се случва в момента в Сирия. Сирийците имат незабавна нужда от помощ. Тези зверства не могат да продължават, особено 21-ви век! Лично аз не мога да намеря причина, да остана безучастен към подобна жестокост, но папагалите продължават с агитацията за ненамеса, което е изключително жалко. „

Ами хващай пушката, запасвай манерката и заминавай. Избери си страна на която да воюваш и вземи дейно участие в зверствата. Защо си решил, че трябва да агитираш за война, а не да участваш. Това определено е нагло. Да виждаш зверствата до които води един конфликт и да агитираш за още зверства. Страшно нагло и най-вече абсолютно нелогично ми звучи. Да говориш за мир и да призоваваш за война. Това може и да мине при негрите в Америка, но тук в България е абсурдно. Потърси си по-тъпа аудитория.

iceman_
Съб, 14.09.13, 19:29

RE: Трета световна война

programings, точно за това говоря! Изключително брутално видео! Което показва точно какво се случва в момента в Сирия. Сирийците имат незабавна нужда от помощ. Тези зверства не могат да продължават, особено 21-ви век! Лично аз не мога да намеря причина, да остана безучастен към подобна жестокост, но папагалите продължават с агитацията за ненамеса, което е изключително жалко. „

И разбира се трябва да влезнат американците в Сирия, нали? Или - Путин?

< 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.