download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Трета световна война

Автор
Съобщение
phrozencrew
Нед, 15.09.13, 18:55

RE: RE: Трета световна война

” Дали някога ще се изясни /със снимки и самопризнания/ кой е хвърли газа ... надали. Но ясно беше казано ЧЕ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА че това е направил Асад!!!! „
Така, добре започна! И....?
iceman_
Нед, 15.09.13, 19:19
phrozencrew
Нед, 15.09.13, 19:31
dreven
Нед, 15.09.13, 21:24

RE: RE: Трета световна война

Решението е просто. Големите трябва колкото се може по-бързо да се разберат . В момента когато Американците получат това което искат или категорично разберат, че няма да го получат, те ще изтеглят бунтовниците от Сирия и конфликта ще бъде забравен. Пример събитията в Турция, а защо не и събитията в България. Никой не плаща за нещо, което е абсолютно сигурен, че няма да получи. Освен, ако не е луд, но американците не са луди, в това можеш да бъдеш сигурен.

phrozencrew
Нед, 15.09.13, 21:38

RE: RE: RE: Трета световна война

” Решението е просто. Големите трябва колкото се може по-бързо да се разберат . В момента когато Американците получат това което искат или категорично разберат, че няма да го получат, те ще изтеглят бунтовниците от Сирия и конфликта ще бъде забравен. Пример събитията в Турция, а защо не и събитията в България. Никой не плаща за нещо, което е абсолютно сигурен, че няма да получи. Освен, ако не е луд, но американците не са луди, в това можеш да бъдеш сигурен. „
Доколкото схващам логиката ти, казваш че бунтовниците в Сирия са американци?
dreamskill
Нед, 15.09.13, 22:12

RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Доколкото схващам логиката ти, казваш че бунтовниците в Сирия са американци? „

Трябва да ви попитам нещо. Бежанците, които ще дойдат в България с имунитет ли са?
А какво правим ако са с имунитет и ако пречат на гражданите?

dreven
Пон, 16.09.13, 00:07

RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Доколкото схващам логиката ти, казваш че бунтовниците в Сирия са американци? „

Казвам, че Америка организира и субсидира и въоръжава платени престъпници, които са лишени от всякакъв морал и човечност. Използването на химическо оръжие от тези банди е абсолютно доказателство за думите ми. Мисля, че съм достатъчно ясен.

iceman_
Пон, 16.09.13, 10:30
Важното е че Фрозен почна да схваща.
phrozencrew
Пон, 16.09.13, 18:48

RE: RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” Казвам, че Америка организира и субсидира и въоръжава платени престъпници, които са лишени от всякакъв морал и човечност. Използването на химическо оръжие от тези банди е абсолютно доказателство за думите ми. Мисля, че съм достатъчно ясен. „
Ще цитирам Айсчето. Ти имаш доказателство, че бунтовниците са пуснали газа? Кажи какво е доказателството и всички ще сме ти много благодарни, че повече няма да се коментира газа.
Радвам се, че Айсчето дойде на моя акъл, че трябва да има намеса в Сирия! Това е най-важното е цялата дискусия до тук. Човека си преобърна мнението!
iceman_
Пон, 16.09.13, 19:26

RE: RE: RE: RE: RE: RE: Трета световна война

” ...Радвам се, че Айсчето дойде на моя акъл, че трябва да има намеса в Сирия! Това е най-важното е цялата дискусия до тук. Човека си преобърна мнението!

Говориш дивотии с предтекст че ме цитираш!
Не аз а ти дойде на моя, съгласявайки че бунтовниците са Фърлили газова бомба. И не аз а ти се съгласи с предложението на Путин. А то беше да няма нападение на американците, а Асад да предаде неговите бомби.

Къде видЕ че съм си преобърнал нещо, а?

ПС. Знам че не мога да те надприказвам, понеже нямам твоите ангажименти , а съм просто аматьор. Ама не пресилвай нещата. Накрая ще останем да си чешаме в тая тема само аз и ти езиците, но няма да загубя аз. Аз съм любител ... и непредубеден.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.