download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 25/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Банкови услуги.
Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; Придобиване, управление и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва; Финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва; Други търговси сделки, незабранени със закон.
Корабно агентиране в пристанища Бургас и Варна. Вътрешна и международна спедиция на товари. Сухоземен и морски транспорт. Букиране на товари. Чартиране на кораби. Митническо оформяне на документи. Търговия с метали и дървен материал.
Член на Мур Стивънс Интернешънал. Счетоводни услуги, годишни финансови отчети, работна заплата и социално осигуряване, финансови анализи на предприятия, консултации относно данъчните, валутни и финансови разпоредби, инвестициите в България и т. Н., регистрация на фирми.
Разпространение на печат.
Предлага: Италиански осветителни тела (улично осветление, парково, промишлено); Мобилни телефони (мобифони, GSM, тел.централи, стационарни телефони и др.); Персонална охрана и обучения; Маркетинг и реклама - консултации.
Oрганизиране на разнообразни мероприятия, бизнес и туристически пътувания, участия в туристически борси в страната и основните европейски столици. Осигурява самолетни билети на добри цени за всички авиокомпании, представени в България, а в това число и групови заявки. Работи с най-новата резервационна система АМАДЕУС. Предлага преференциални цени за хотелите в София. Осигурява резервации на хотели и екскурзии в цял свят. Организира зимни и летни почивки в страната. Предлага застраховки при пътувания. Осигурява VIP сервиз за утвърдени клиенти. Предоставя стимулиращи бонуси при предварителни резервации и ползване на туристически продукти.
Извършва: Вътрешна и външна търговия с петролни продукти; Транспортни услуги; Спедиция.
Сертифициране на системи за управление на качеството ISO 9000 и околната среда ISO 14000. Инспекции на оборудване, надзор и управление на индустриални строителни обекти, търговски инспекции и сертификати, инспеции и контрол на доставчици, адаптиране на организации, осигуряване на персонал, обучение на одитори, управленски кадри, анализ на управлението.
Пълно рекламно обслужване на фирми и частни лица.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.