download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 151/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Фирмата е специализирана в търговия с материали за ВиК и отоплителни инсталации, както и с изграждането им. Извършва доставка на материали до обекта на клиента. Работно време - 7 дни в седмицата.
Проектиране и изработка на оборудване за wellness помещения и СПА центрове. Богат асортимент от масажни легла, лежанки, приключенски душове, дворни парни кабини, хамами, пейки, ъглови модули, фонтани, куполи, арки, колони, сводове, окачени тавани и много други. Детайлите са от стиропор и се изработват на специализирани машини.
4SHOP проектира и произвежда комплексно търговско обзавеждане - рафтове, щандове, витрини и други по каталог и по поръчка. Изпълнява индивидуално проектиране за всеки търговски обект - от снемане на размерите до монтажа. Специална програма за малки магазини.
Фирма „Елис-Ге” ЕООД е вносител на керамика в България от 1992г. Предлагаме фаянс, теракота, гранитогрес, клинкер, гранит, завършващи профили, лепила и фуги, смесители за баня, санитарен фаянс, луксозни хидромасажни вани, душ кабини с масажи и парна сауна, аромо и хромо терапия, душ паравани, мебели за баня, аксесоари и др. Като изключителен представител на Teuco Guizzini (Италия) за България предлагаме луксозни вани с перлен, ултразвуков и хидромасаж, с радио, подводно осветление, авто-дезинфекция и др. В асортимента можете да видите както душ кабини с парна сауна, аромо и хромотерапия, масажи, радио, шотландски душ и др. така и мини-басейни с хидромасаж. Ние сме вносители на PROFILPAS - завършващи профили от PVC, алуминий, хром-никелова стомана, месинг и ламиниран алуминий за фаянс и теракота, за преход между два вида настилки и за оформяне на външни и вътрешни ръбове на стъпъла. Седалището на фирмата ни е в град Варна, но създадената и непрекъснато разширяваща се мрежа от собствени магазини и дистрибутори ни позволява да достигнем до нашите клиенти из цялата страна. Работим със складови наличности и по поръчка на клиента. Внасяме от Италия, Испания и Китай.
Търговия с дървен строителен материал и сух за мебели във Враца и Б. Слатина.
Производство, доставка и монтаж на дървена стъклопакетна дограма. Прозорци и врати от масивна дървесина. Градински мебели и конструкции.
Оферти за продажба на недвижими имоти в България. Богат каталог от къщи, апартаменти, парцели, земеделски имоти и други. Ежедневно публикуване на обяви.
Строителство до ключ на жилищни, административни и промишлени сгради. Ремонтни и довършителни работи.
Изработка, доставка и монтаж на AL и PVC дограма, щори, комарници, окачени фасади, парапети.
Компютърно проектиране на ВиК на сгради, комплекси и селища. Плувни басейни, фонтани, водни ефекти. Спринклерни и дренчарни инсталации. Софтуер за ВиК проектанти - лисп програми към AutoCad.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.