download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 160/208 (2080 фирми общо)следваща >>
“ТМТ Елком” е специализирана в търговия с всичко необходимо за изпълнение и обслужване на ел.инсталацията в дома, и промишленоста. Инженеринг, окмплектовка на ел.табла по-поръчка.
Доставка и монтаж на оборудване за слънчеви, отоплителни и електрически инсталации.
Фирмата се занимава с проектиране, изработка и монтаж на алуминиева дограма и търговско обзавеждане (витрини, стелажи и др.)
Производство на двубариерни стъклопакети с модерна поточна линия - бутил екструдер, миялна машина, пневматична вертикална преса пресова стъклопакета с нанесения бутил, машина за смесване, дозиране и запечатване на стъклопакета с двукомпонентен полисулфид /тиокол/ - това е втора преграда за стъклопакета от вредни външни влияния и дава 10 години гаранция за издръжливостта му. Продажба на адсорбент-силикагел със сертификат от ROSENHEIM-Германия
Алуминиева и PVC дограма.
Анайс ЕООД предлага всичко, което е необходимо за да направите от дома си едно топло и приятно кътче - всичко за отоплението и обзавеждането; всякакви печки на твърдо гориво, ток, газ и комбинирани печки; газови отоплителни и готварски системи.
Предстенни обшивки; преградни стени; окачени тавани; суха мазилка; всичко от гипсокартон; ВиК, ел. инсталации; алуминиева дограма; телефонни и видео централи.
Фирма "АР ДЕКО" ООД се занимава с производство и монтаж на мебели /кухни, гардероби, спални, детски стаи, офиси/ от ПДЧ и МДФ по поръчка. Извършва цялостно обзавеждане на апартаменти, къщи, офиси. Произвежда и монтира интериорни, блиндирани и гаражни врати с размери на клиента.
Фирмата предлага широка гама от подови настилки за дома и офиса - ламинирани подови настилки, фабрично лакирани паркети, трислойни настилки, корк. Професионален монтаж и консултации.
Oсновната дейност на фирмата е производство на осветителни тела за бита,хотели, ресторанти, църкви, офиси и др. Изделията се произвеждат от месинг, дърво, алуминий и др. метали. Използва се и ПВЦ покритие в различни цветове. За количества се изработват и осветителни тела / полилеи, аплици, лампиони, настолни лампи/ по проект или модел на клиента. Фирмата работи само с клиенти на едро. Очакваме ви!

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.