download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 153/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Фирма Изолат извършва качествено поставяне на топлоизолации на външни и вътрешни фасадни стени, както и ремонтни дейности.
Производство на буков шперплат - мебелен и хидрофобен - 1250/2000/4-22 мм, федерлайсни,дъски широколистни, седалки и облегалки
Венецианска шпакловка. Антични мазилки. Интериорни корнизи.
Изработваме снимки за паметници върху порцелан /черно-бели и цветни/. Гравирани снимки за паметници върху гранит /габро/ и стъкло. Гравюри на икони. Декорация върху порцелан и стъкло.
Строителство и ремонт на жилищни,битови и промишлени сгради.Сглобяеми къщи от основи до ключ.Сухо строителство,окачени тавани,ел и вк инсталации,облицовка с фаянс,теракот и естествени камъни.Изделия от мрамор,гранит,гнайс и др.естествени материали.Дървени конструкции,AL и PVC дограма.Хидро и топлоизолации на покриви и фасади.
Производство на нестандартни мебели. Внос и търговия на полски мебели.
Производствена, търговска, инжинерингова и лицензионна дейност със сандвич панели и изделия на тяхната основа в страната и чужбина
"Омега Дизайн" ООД е специализирана фирма за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, фасадни конструкции, обшивки от композитни панели и стъклопакети.
Басейни Писко Проектиране, изграждане, доставка и монтаж на оборудване и облицовки за плувни басейни, сауни, тангенторни и spa вани. Гаранционна и извън гаранционна поддръжка. Третиране с химикали. Технически консултации. публични и частни плувни басейни, сауни, тангенторни вани, парни кабини, аква паркове, водни съоръжения, водни атракции, водни спортове, водни пързалки, джакузи, абонаментна поддръжка на плувни басейни, басейни, филтриращи системи , хлориращи системи
Строителство на базови станции на мобилни оператори - GLOBUL, VIVATEL. Строителство на хотели и вилни сгради. Поддръжка на съоръжения.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.